Home » , » Αφού οι φασίστες θυμήθηκαν το Τσερνόμπιλ…

Αφού οι φασίστες θυμήθηκαν το Τσερνόμπιλ…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 | 8:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γαλάζια τρολλάκια προσπαθούν μάταια να αποπροσανατολίσουν, ώστε να ξεχάσουμε τους 10.000 νεκρούς του εγκληματία Μητσοτάκη και της κυβέρνησης των δολοφόνων.

Στην αντικομουνιστική τους υστερία τα θλιβερά φασιστόμουτρα που βάζουν avatar συνήθως φωτογραφίες Σοβιετικών στρατηγών, αφού ακόμα τους πονά η ήττα των ναζί παππούδων τους στο Β’ Παγκόσμιο (είναι βαριά η Κατιούσα του Κομμουνιστή), θυμήθηκαν το Τσερνόμπιλ.

Τους πονάν επίσης οι σωστές παρατηρήσεις του ΚΚΕ, οι προτάσεις του Κόμματος, κυρίως όμως οι Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις κατά της χούντας του Μητσοτάκη και των άλλων παρασίτων.

Ας πούμε όμως για τα πυρηνικά ατυχήματα. Δυστυχώς στο Τσερνόμπιλ είχαμε νεκρούς. Πόσους; Από το ατύχημα πέθαναν στην Ουκρανία «επιτόπου 2 από τους εργάτες του σταθμού. Μέσα σε τέσσερις μήνες, από τη ραδιενέργεια και από εγκαύματα λόγω της θερμότητας, πέθαναν 28 πυροσβέστες που έσπευσαν στο χώρο του ατυχήματος και διαπιστώθηκαν 19 επιπλέον θάνατοι ως το 2004».

Πέθαναν και από τη ραδιενέργεια; Μάλιστα. Στη χώρα μας «ιατρικοί κύκλοι αποδίδουν 1.500 περιπτώσεις καρκίνου (τη δεκαετία 1986-1996) που δεν δικαιολογούνταν από το ιστορικό του ασθενούς, σε πιθανές επιπτώσεις του Τσερνόμπιλ». Να το δεχτούμε, αν και η αύξηση των καρκίνων οφείλεται σε άλλους λόγους.

Όσον αφορά τα ατυχήματα, τρώτε καλαμάρια και ψάρια που ψαρεύτηκαν έξω από τη Φουκουσίμα; Καλύτερα να καπνίζατε. Μπορεί να σας έρθει από κει που δεν το περιμένετε. Αλλά η Φουκουσίμα, που είχε απείρως χειρότερο ατύχημα, είναι στην καπιταλιστική Ιαπωνία.

Να δεχτώ λοιπόν πως πιθανό να αρρώστησαν 1.500 εξ αιτίας του Τσερνόμπιλ, πράγμα που μας γεμίζει λύπη και που όπως είπαμε είναι «πιθανό». Να μιλήσουμε τώρα για τους εκατοντάδες χιλιάδες που αρρώστησαν σίγουρα χάρη στο Μητσοτάκη και τα εγκλήματα του; Για τους σχεδόν 10.000 νεκρούς, οι περισσότεροι των οποίων πέθαναν επειδή δεν πήρε γιατρούς αλλά μπάτσους; Ε φονιάδες της ΝΔ; Πότε θα πούμε για τους νεκρούς αυτούς;

Τολμάτε και προκαλείτε το ΚΚΕ; Το ΚΚΕ τότε είχε πει σωστά πως γίνονταν μια σπέκουλα, μια προσπάθεια εκμετάλλευσης ενός ατυχήματος. Ενός ατυχήματος που φυσικά δεν ήθελε κανένας Κομμουνιστής. Δυστυχώς παρασυρθήκαν πολλοί Σύντροφοι τότε και είπαν υπερβολές για να αντιμετωπίσουν την τεράστια αντικομουνιστική προπαγάνδα. Όμως οι 10.000 από την πολιτική της Νέας Δολοφονίας σήμερα περιμένουν δικαίωση.

Επειδή έχασα ανθρώπους από αυτή την καταραμένη νόσο, θα πω μερικά στατιστικά. Μόνο την πενταετία 2000 - 2005 πέθαναν στην Ελλάδα από καρκίνο 148.712 άνθρωποι. Επίσης 1.000.000.000 άνθρωποι παγκοσμίως θα πεθάνουν ως αποτέλεσμα της χρήσης του καπνού, τον 21ο αιώνα! Στις καπνοβιομηχανίες όμως κάνουν τεμενάδες… 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger