Home » , , » O Κυριάκος, "ένας ξευτιλισμένος αλήτης, ένα χυδαίο υποκείμενο", κατά Ζαραλίκο (Βίντεο), στην ...ανεμελιά του μπροστά στην επέλαση της θανατηφόρας πανδημίας

O Κυριάκος, "ένας ξευτιλισμένος αλήτης, ένα χυδαίο υποκείμενο", κατά Ζαραλίκο (Βίντεο), στην ...ανεμελιά του μπροστά στην επέλαση της θανατηφόρας πανδημίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 | 7:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τον χειρότερο απολογισμό απ' την αρχή του έτους κατέγραψε σήμερα ο ΕΟΔΥ σε θανάτους αλλά και γενικά σε διασωληνωμένους απ' το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ειδικότερα, το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της Covid-19 άλλοι 104 ασθενείς, ενώ μάχη στις ΜΕΘ δίνουν 819. Επίσης καταγράφηκαν άλλα 3.833 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό διασωληνωμένων απ' την αρχή της πανδημίας πέρυσι και θλιβερό ρεκόρ θανάτων για το 2021 έως τώρα. (Πηγή)

Αφήνουμε τον Ζαραλίκο για να μας χαρακτηρίσει τον ανέμελο πρωθυπουργό και τις εγκληματικές ευθύνες τους για τον θανατηφόρο εφιάλτη που μας βρήκε: 

Ποδόσφαιρο, κι όχι τένις όπως λέει δεξιά εφημερίδα, με κεφάλια των θυμάτων του έπαιξε ο Μητσοτάκης. Την ώρα που είχαμε 9.135, νεκρούς ο πρωθυπουργός έπαιζε! Με τι; Με αυτό που παίζει συνέχεια: Με τα μπαλάκια του.

Ανθρωποφάγοι είναι, διεφθαρμένοι, αδίστακτοι, εγκληματίες, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα, γιατί να μην παίξουν; Άλλωστε αυτοί βρίσκουν ότι ώρα θέλουν ΜΕΘ, χώρια που έφαγαν τη σειρά άλλων για να εμβολιαστούν.

Οι απλοί ψηφοφόροι ψάχνουν με αγωνία για ένα κρεβάτι και μια φιάλη οξυγόνου, αλλά πήραμε Γαλλικά αεροπλάνα, ενώ οι μπάτσοι έχουν ολοκαίνουργια αμάξια. Αν δεν λειτουργούν τα παλιά λεωφορεία που πληρώσαμε, όχι για καινούρια αλλά για χρυσά, κάντε οτοστόπ σε ένα περιπολικό και ζητήστε να σας πάνε στη δουλειά. Θα φάτε ξύλο και πρόστιμο; Αν ψηφίσατε ΝΔ, το τραβάει ο οργανισμός σας!

Πελώνη μη σβήσεις τίποτα. Μια χαρά τα έχωνες στη ΝΔ. Αν για κάτι πρέπει να ντρέπεσαι είναι αυτά που λες τώρα, όχι αυτά που έλεγες, όταν ήταν ο Σαμαράς τσέλιγκας στο γαλάζιο μαντρί. Όποιος βρίζει τη Νέα Δικτατορία στο τέλος γίνεται στελεχάρα. Κι αν ρίξει κυβέρνηση, όπως ο Σαμαράς, γίνεται αρχηγός! Εγώ το έχω πει: Δεν έχουν ιδεολογία, για σαδομαζοχισμό πρόκειται. Ξεφτίλισε και άλλο τους νεοδημοκράτες, καν’ τους να νιώσουν σκουπίδια, τους αρέσει.

Κι εδώ θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη που εξηγεί την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκαντεμόσαυρος είχε ψηφίσει τον Τσίπρα για πρωθυπουργό, όταν ήταν ο Αντώνης αρχηγός! Πόσο αγαπιούνται μέσα στη ΝΔ δε λέγεται! Αλλά η κουτάλα είναι πάνω από όλα, αυτή τους ενώνει, αυτή τους οδηγεί. Και το πουλί τους. Αυτό του προδότη Παπαδόπουλου.

Το άλλο οδηγεί το Λιγνάδη, το Γεωργιάδη, τον παρτουζάκια υπουργό και μόνο ένας Φουρθιώτης ξέρει πόσα ακόμα γαλάζια κτήνη. Λέγεται πως θα γραφτεί το λεξικό του παιδεραστή. Η λέξη παρουσιαστής θα πάρει νέο νόημα. Στο εξής θα σημαίνει νταβάς. Όλα εξελίσσονται, στο μπουρδέλο μας βυθίζονται στο βούρκο.

Που λέτε τα έψελνε η Πελώνη στη ΝΔ, αλλά της πέταξαν ένα κοψίδι και σταμάτησε. Το κόλπο αυτό πιάνει και στα σκυλιά που γαβγίζουν. Μόνο που τα συμπαθή τετράποδα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Λέτε να με δείτε υπουργό με τόσα που χώνω στη γαλάζια συμμορία κάθε μέρα; Μαρξ φυλάξει! Σταματάω αμέσως!

Οι τουρίστες θα έρχονται πάλι χωρίς έλεγχο, στα μέσα μεταφοράς θα πάμε σα σαρδέλες στη δουλειά, στα σχολεία θα γίνεται χαμός, αλλά δεν πρέπει να πάμε στα χωριά! Γιατί εκεί, στα όρη στ’ άγρια βουνά (και στις παραλίες), έχει στήσει παγανιά ο κορονοϊός! Κομάντο ο ιός, πήρε τα βουνά. Αυτός ή εμείς; Ή μήπως η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων που λέει συνέχεια μαλακίες;

Κάποιοι θα πουν δεν έπρεπε να πάμε για καφέ στις εκλογές. Ποιες εκλογές βρε; Που θα γίνει τώρα νοθεία με τη βούλα της βουλής; 14% τουλάχιστο η νοθεία, αλλά και πάλι κινδυνεύει να βρεθεί δεύτερος ο Κούλης. Αλλά και δεύτερος να βγει, ποιος θα βγει πρώτος; Ο Αλέξης; Τώρα σωθήκαμε! Δε θα κολλήσουμε Κορονοϊό, θα βγάλουμε όμως έρπη. Μόνο Επανάσταση μας σώζει, κι ελπίζω να μην το καταλάβουμε όταν θα είναι αργά. Όταν δηλαδή την κάνουν τα παιδιά μας. Εισαγγελείς στα σχολεία, γιατροί στον ΟΑΕΔ, βρες το λάθος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger