Home » , » Τα κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή "αποβράσματα της κοινωνίας", αναγκάζονται να πληρώσουν άλλη μια ... αρπαχτή

Τα κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή "αποβράσματα της κοινωνίας", αναγκάζονται να πληρώσουν άλλη μια ... αρπαχτή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 | 6:15 μ.μ.


Ρε, μπας και έχουν δίκιο οι ψεκασμένες θεωρίες του Λιακόπουλου που λέει ότι μας ραντίζουν; Πώς διάολο να εξηγήσεις διαφορετικά ότι αντί να ξεσηκωθούμε και να πάρουμε φαλάγγι τους εξουσιαστές, παραμένουμε να παρακολουθούμε μοιρολατρικά γεγονότα που λογικά, θα έπρεπε να είναι αδιανόητα; 

Δεν μπορούν, μας λένε, να "γεννήσουν" λεφτά για να πάρουν λεωφορεία ώστε να μην σαρδελοποιείτε καθημερινά ο κόσμος της εργασίας, με ότι σημαίνει αυτό, "γεννούν" όμως χρήματα, για να αγοράζουν χιλιάδες μπατσάδικα οχήματα, με την "Ελληνική Αστυνομία να υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα". 

Κάθε δυο μέρες θρηνούμε νεκρούς από την πανδημία, που ισοδυναμούν με την εξαφάνιση ενός μικρού χωριού και αντί να ενισχύσουν το ΕΣΥ με πρόσληψη προσωπικού και δημιουργία ΜΕΘ, το μόνο που ενδιαφέρει τον ανέμελο πρωθυπουργό είναι τα ταξίδια αναψυχής του και η διατήρηση της σωματικής του υγείας, με τα κυβερνητικά στελέχη να διαγκωνίζονται στην διασπάθιση -στις αρπαχτές;- του δημόσιου χρήματος.

Πώς αλήθεια να χωνέψεις το γεγονός ότι το "επιτελικό κράτος" στελεχώνεται από άτομα, όπως την γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου, για την οποία υπάρχει δημόσια καταγγελία ότι  "λειτουργεί με κάλυψη Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη ξεκοκκαλίζοντας ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ δημόσιο χρήμα", και δεν ενοχλείται κανένας;

Για το πορφυρογέννητο εξουσιαστικό θρασίμι που παριστάνει τον υπουργό τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή είχαμε αναφερθεί σε περασμένη ανάρτηση μας, τότε που είχε χαρακτηρίσει "αποβράσματα της κοινωνίας", τους άνεργους, τους φουκαράδες βιοπαλαιστές που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο στα ΜΜΜ.  

Ενα "κατόρθωμα", λοιπόν, από αυτόν τον "άριστο" της επιτελικής κυβέρνησης, αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα thefaq. Σύμφωνα με το δημοσίευμα με μια διαδικασία που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, ο υπουργός προχώρησε σε αγορά – μαμούθ 16.000 γαντιών από την εταιρεία “Σεμελίδης και Σία Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην στην εκλογική περιφέρεια του, στις Σέρρες. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία επίπλων και ξυλουργικές εργασίες και η οποία μόλις τον περασμένο Φλεβάρη προχώρησε σε επέκταση του καταστατικού της για να εντάξει στις δραστηριότητες της και το “εμπόριο ειδών-μέσων ατομικής προστασίας (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες προστασίας προσώπου κάθε είδους, ποδιές) κλπ συναφή είδη”! 

Δεν μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι κάποιοι επιχειρηματίες που ασχολούνταν με καναπέδες και κρεβατοκάμαρες πήραν φλασία να πουλούν γάντια, μάσκες κλπ. Ούτε ότι τους ακουμπήσαμε 240.000 ευρώ, και μάλιστα ότι μπορούσαμε να προμηθευτούμε με χαμηλότερη τιμή το ίδιο προϊόν αν το αγοράζαμε με λιανική τιμή από την Εδώ η Σοφία Νικολάου ανέθεσε σε νεοδημοκράτη- κρεοπώλη, εκτός από κοκορέτσια, λουκάνικα και συκωτάκια … να πουλάει στο κράτος και υγειονομικό υλικό

Δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή και ο Κ. Καραμανλής.  

Αλλο είναι που μας καίει. Το ότι εξακολουθούμε να το ανεχόμαστε να μας δολοφονούν και να μας ληστεύουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger