Home » , » 12.054 νεκροί, «πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση». Προς τον άλλο κόσμο;

12.054 νεκροί, «πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση». Προς τον άλλο κόσμο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 | 9:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Αλλο ένα γκάλοπ που μαγειρεύτηκε με υλικά της Νέας Διαφθοράς στην κουζίνα της Νέας Δικτατορίας, εμφανίστηκε αυτή την φορά από την εταιρεία Opinion Poll

ΝΔ 100%. Εντάξει όχι και 100%, μην τους πάρουν χαμπάρι. 60% Μητσοτάκης! Καλέ, δεν πειράζει, 100%, 200%, βάλτε όσο θέλετε. Να εύχεστε μόνο να μην γίνουν πραγματικές εκλογές. 17 μονάδες μπροστά από τους ρεφορμιστές η γαλάζια συμμορία. Μόνο; Βάλε 300 ρε, τι πλήρωσε τόσα ο Κούλης; Από τα δικά μας λεφτά πάντα. 

Θέλουν να βοηθήσουν και την τσόντα, τους Κιναλήτες. Επιτέλους εισακούστηκα! Γιατί τους είπα, «τη χάνετε την τσόντα, κάντε κάτι»! Κι έκαναν, «γκάλοπ». Πρακτικά δε βοηθάει καθόλου το παραμύθι, αλλά κοιμάσαι μετά καλύτερα. 

Λοβέρδος λοιπόν για να κλείσει το μαγαζί, αυτό είναι η θέληση του Κούλη και των αφεντικών του. Τεντώνουν τη ΝΔ, την ξεχειλώνουν, πιέζουν όσο παίρνει το ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν και στο ΚΙΝΑΛ την τρίτη θέση. 

Όταν γίνουν πραγματικές εκλογές τα 3 θα πάρει όντως, χωρίς καν συμπάθιο. Λοβέρδος με διαφορά. Όπως ο Μητσοτάκης. Λένε πως στην κηδεία του ΚΙΝΑΛ θα πάνε πολλοί. Όλα τα βαφτιστήρια του Κούλη να γίνει επιτέλους η συγχώνευση του παραρτήματος με τη ΝΔ. 

Η Καλλιόπη η θεούσα, που σιχαίνονταν το ΠΑΣΟΚ και ήταν οργανωμένη στη ΝΔ, είχε πάει στις προηγούμενες, θα πάει και στις τελευταίες. «Ποιος είναι πιο κοντά στην κοινωνία»; Ο Λοβέρδος! Πολύ σωστά, όταν όλα είναι σκατά από το χέσιμο εφοπλιστών και όχι μόνο, ποιος θα είναι πιο κοντά; Πιο κοντά στον άνεργο, τον εργαζόμενο, το μικρομεσαίο ή το συνταξιούχο; Τους ανέργους πχ φρόντισε ο Λοβέρδος να τους αυξήσει. Πήρε τα λεφτά των υπολοίπων, αλλά θα τα δώσει σε ρεπό ο Χατζηδάκης! 

53% «τα πάμε περίφημα». Ε βεβαία, αυτοί διορίστηκαν στο δημόσιο. Κι όλοι θυμόμαστε πόσο ευαίσθητος δεν είναι ο Λοβέρδος, αφού ο αλητήριος έβγαλε τα πρόσωπα των οροθετικών γυναικών στα ΜΜΕ. 

Λοβέρδος για το ΚΙΝΑΛ, να τελειώνουμε επιτέλους μ’ αυτούς τους κιναλήτες. Λένε πως θα ψηφίσω κι εγώ! Δεν το έχω σκοπό, αλλά αφού το λεν αυτοί. Μπράβο, τέτοια ανέκδοτα να λέτε συνέχεια. Να γελάσουμε λίγο κι εμείς. 

12.054 νεκροί, «πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση». Προς τον άλλο κόσμο; 

20% των επιχειρήσεων έτοιμες για λουκέτο, αλλά «θα τον ψηφίσουν το Μητσοτάκη», αφού θα πληρωνόμαστε πλέον σε ρεπό! Το σκατό από τα σκάνδαλα έπνιξε τα πάντα αλλά στις μύγες και τα κολοβακτηρίδια «σαρώνει ο ηγέτης»! Μια έκτακτη είδηση. Εξωγήινοι διαμαρτύρονται γιατί το Ελληνικό χρέος παραβίασε τα σύνορα του ηλιακού τους συστήματος. 300 έτη φωτός από μας. Λένε «μαζέψτε το»! Λέμε «αδύνατον, είναι πλέον βιώσιμο». Όλοι θα ψηφίσουμε ΝΔ και Λοβέρδο, όπως όλοι κάποτε ψήφιζαν Παπαδόπουλο. Μετά τον έβαλαν φυλακή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger