Home » , , » Ξεκίνησε η κυβέρνηση τον "πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα"

Ξεκίνησε η κυβέρνηση τον "πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 | 10:11 μ.μ.

Επιδεικνύοντας άμεσα ανακλαστικά, έδωσε αποστομωτική απάντηση η κυβέρνηση σε όσους/ες ισχυρίζονται ότι αδυνατεί να πατάξει την εγκληματικότητα. Οι φωνές που ακούστηκαν ότι η βαριά εγκληματικότητα σαρώνει ανενόχλητη την χώρα μας, δέχθηκαν σφοδρό πλήγμα κύρια με την παρέμβαση του βραβευμένου απ' το FBI υπουργού μπάτσων και καταστολής.

Το διαπιστώσαμε από τον τρόπο που υλοποιήθηκε η ξεκάθαρη δήλωση του Χρυσοχουντίδη ότι "θα έχουμε πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα"

Τα όργανα της τάξεως εντόπισαν εν ριπή οφθαλμού τους παραβάτες της νομιμότητας οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη και αντιμετωπίστηκαν αναλόγως. Με καταστολή μέσω χημικών.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση έχει εντοπίσει το άντρο της εγκληματικότητας στο οποίο σχεδιάζονται οι μαφιόζικες δολοφονίες και παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπιστούν. Αυτό είναι οι Πανεπιστημιακοί χώροι. Γι' αυτό σήμερα η κυβέρνηση έδωσε στην δημοσιότητα την  προκήρυξη για την πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών στα ΑΕΙ. Αυτή είναι η πρώτη φάση ενώ, υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης άλλων 600 φρουρών σε δεύτερο χρόνο  

 Μ' αυτό τον τρόπο λοιπόν, το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, θα παρέχει ασφάλεια του πολίτες υλοποιώντας άλλη μια προεκλογική της δέσμευση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger