Home » , » Ποια ισότιμη ψήφος ρε απατεώνες της ΝΔ;

Ποια ισότιμη ψήφος ρε απατεώνες της ΝΔ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 | 9:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οπως αναμενόταν, στην ψηφοφορία σήμερα στην βουλή  απορρίφθηκε το νομοσχέδιο του Βορίδη για την συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές των απόδημων Ελλήνων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους από τον τόπο κατοικίας τους.  Δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία 200 βουλευτών/ .

Υπέρ των προωθούμενων διατάξεων ψήφισαν 190 βουλευτές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, Κινήματος Αλλαγής και Ελληνικής Λύσης ενώ 23 βουλευτές από ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 καταψήφισαν, με τους βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ να απέχουν από την ψηφοφορία

Τα γαλάζια σκουλήκια που κόπτονται δήθεν για ισότιμη ψήφο καλούνται να αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του μεγαλειώδους ΟΧΙ πάνω στο προδοτικό ναι. Το ίδιο ισχύει για τους ηλίθιους ρεφορμιστές.

Επίσης τα γαλάζια καθίκια καλούνται να αποβάλλουν τα χουντοσπέρματα από τη συμμορία τους, να σταματήσουν τα φασιστικά και τις νοθείες. Όπως και τα ρουσφέτια, την άγρα εξαγορά ψήφων με απειλές, ψέματα ή υποσχέσεις και ρουσφέτια.

Τότε και μόνο τότε μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά για ισότιμη ψήφο και όχι για εκλογικά μαγειρέματα που βολεύουν το Μητσοτάκη. Άλλωστε, αν προηγείται τόσο στα γκάλοπ όσο λένε μπορεί να κάνει υπομονή, να περάσει τέτοια τερτίπια μετά. Εκτός, αν τα γκάλοπ είναι μαϊμού και το ξέρουν.

Αλλά προκαλούν μιλώντας για ισότιμη ψήφο το κόμμα της βία και της νοθείας. Μάλιστα της ενισχυμένη νοθείας. Πόσους γαλάζιοι κηφήνες θα ήταν με απλή αναλογική; 120! Οπότε για ποια ισότιμη ψήφο μας λένε;

Να θεσπίσουν την ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Οι ίδιοι που έλεγαν πως ο κόσμος ήταν τάχα να αποφασίσει μόνος του με δημοψήφισμα και απορρίπτουν το μόνο σύστημα που εξασφαλίζει πραγματική ισοτιμία της ψήφου και όχι «χαμένη» στα μικρά κόμματα όπως λένε τα κομματόσκυλα μας μιλάνε για ισοτιμία της ψήφου!

Ωραία λοιπόν να ψηφίσει ο Αμερικάνος που ο προπάππους ήταν Έλληνας για μένα. Εγώ γιατί να μην μπορώ να ψηφίσω Πρόεδρο των ΗΠΑ ή καγκελάριο στην Γερμανία γι αυτόν; Που οι Πρόεδροι και οι Καγκελάριοι αποφασίζουν για τη χώρα μου. Θέλετε ισοτιμία ψήφου; Ζητήστε να ψηφίσουμε σε όλες τις εκλογές, σε όλα τα κράτη, να δείτε τι θα σας απαντήσουν, όταν σταματήσουν τα γέλια.

Όποιος θέλει, μπορεί και με το ίδιο νομικό πλαίσιο να έρθει από το εξωτερικό, να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Έλληνα πολίτη. Τι τον εμποδίζει; Να ψηφίσει ακόμα σε κάλπη κι όχι με ραβασάκια με τα οποία μπορεί να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πχ στις επόμενες εκλογές βγαίνει ένα κόμμα της αντιπολίτευσης, αλλά τα αποτελέσματα από το εξωτερικό ανατρέπουν την πρωτιά! Και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί μιλάμε τουλάχιστο για 14% του εκλογικού σώματος. Τι θα γίνει τότε; Για κάποιο λόγο οι χώρες που έχουν μετανάστες, σωστά αποφάσισαν να τους δώσουν εκλογικά δικαιώματα. Ο λόγος δεν είναι η καταγωγή, αλλά επειδή μένουν πολλά χρόνια στη χώρα. Έτσι, όσοι κατάγονται από Βρετανούς στις ΗΠΑ πχ δεν ψηφίσουν στις Βρετανικές εκλογές, παρά το ότι μιλάνε Αγγλικά και έχουν την ίδια θρησκεία και καταγωγή, ούτε οι απόγονοι των Γερμανών στις ΗΠΑ στη Γερμανία.

Γιατί ξέρουμε πως το DNA δεν έχει σημασία για τις εκλογές. Πχ το DNA πολλών γειτόνων μας είναι ίδιο με το δικό μας, συγγενικό. Να ψηφίσουν κι αυτοί στις εκλογές; Όπως πολλών κατοίκων στην Ασία και τη Μεσόγειο που προέρχονται από μετακινήσεις Ελλήνων από την εποχή ήδη του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Είναι όλοι αυτοί Έλληνες; Να ψηφίσουν κι αυτοί τότε!

Και γιατί, αφού θέλουν ισότιμη ψήφο, να μη δώσουμε το δικαίωμα να ψηφίσει όλος ο κόσμος, που ζει σε ολόκληρη τη Γη στις δικές μας εκλογές; Άνθρωποι είμαστε όλοι, έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Τι «όχι»; Αφού θέλετε ισότιμη ψήφο, κάντε το για όλους, όχι μόνο για ’κείνους που σας συμφέρει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger