Home » , » Ο Σ. Φαναράς και οι "φανταστικές δημοσκοπήσεις" του.

Ο Σ. Φαναράς και οι "φανταστικές δημοσκοπήσεις" του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 | 10:03 μ.μ.

Δεν είναι μόνο οι πολιτικάντησες οι οποίοι είναι τόσο παχύδερμα που ακόμα και αν οι λοβιτούρες του έρθουν στο φως της δημοσιότητας σφυρίζουν αδιάφορα. Στην ίδια συνομοταξία περιλαμβάνονται αρκετοί κάθε είδους δημοσιολόγοι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ιδιοκτήτης της δημοκοπικής εταιρείας Metron Analysis Στράτος Φαναράς. Ο τύπος αυτός ο οποίος παρουσιάζεται και σαν πολιτικός αναλυτής, ανέλαβε σήμερα να μας σχολιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας του, ως προς τις απόψεις του εκλογικού σώματος σε μια δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Και εμείς αναρωτιόμαστε: Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος καταγγέλλεται δημοσίως ότι παρουσιάζει μαγειρεμένες, εγκεφαλικά κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις; 

Να θυμίσουμε ότι το- στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, προερχόμενο από το "βαθύ ΠΑΣΟΚ", βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, όχι μόνο κατάγγειλε στον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο Σ. Φαναράς και η εταιρεία του κάνει  "φανταστικές δημοσκοπήσεις", αλλά προκάλεσε και τον δημοσκόπο Στράτο Φαναρά. δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό του να τον μηνύσει! 

Και μετά απ' αυτή την ξεκάθαρη καταγγελία ο Φαναράς ... σκοτείνιασε και δεν τόλμησε να ψελλίσει την παραμικρή δικαιολογία. 

Πελάτες όμως εξακολουθεί να βρίσκει, αφού κι αυτοί γνωρίζουν την όλη στημένη μεθόδευση.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Μαΐου 2021 στις 10:07 μ.μ.

Κανάλι κουμπάρου: Ακόμα ένα παραμύθι για να βγάλουν από τη δύσκολη θέση το Μητσοτάκη. Η διαφορά περίπου ίδια, λίγο μικρότερη, αφού ο Βαγγέλης δεν είναι τόσο ευχαριστημένος. Ο Κούλης πήγε να τον χαιρετήσει, ενώ δε σκουπίστηκε καλά από το χέσιμο συναδέλφου κηφήνα. «Που πας ρε έτσι ασκούπιστος»; Για τίποτα δεν είναι ικανός.
Αλλά στη δημοσκόπηση είπαν να πουν μερικά καλά μην κακοκαρδίσουν τον πελάτη. 1,4 πιάνει ο Κασίδας σύμφωνα με το Χοντρό. Να πάρει κι ο ναζί κάτι, τόσο βοήθησε τον Κούλη, μαζί κατέβαιναν στα πανηγύρια. Ένας έκανε την μαϊμού κι άλλος την αρκούδα. Με περικεφαλαίες αμφότεροι. 0,14 υπολογίζω τους ναζί και πολύ τους είναι. Τα άλλα κόμματα δεν υπάρχουν έτσι; Καλά, αλλά κάποιοι στις εκλογές θα πρέπει να δώσουν πολλές εξηγήσεις.
Βρήκαν νέο κόλπο «53% θα μπορούσαν να ψηφήσουν τη ΝΔ»! Θα μπορούσαν επίσης να πάνε να γ@μ!θουν, αλλά αυτό το ποσοστό είναι αποτέλεσμα κρουαζιέρας με τον NOOR1, κείνων που μαγείρεψαν τη δημοσκόπηση. Άσπρη σκόνη δε σημαίνει πάντα άχνη ζάχαρη.
Η νοθεία είναι ακριβώς 25 μονάδες. Πως το ξέρω; Ευρωβαρόμετρο - αληθινή δημοσκόπηση 69% πάμε κατά διαόλου. Μεγάλη μούφα: «46% είμαστε στη σωστή κατεύθυνση 44% λάθος»! 69-44=25. Ανάλογα λοιπόν είναι τα νούμερα της ΝΔ. Βγάλτε 25 μονάδες να δείτε τα χάλια της.
Βέβαια ο Μαρινάκης είναι ευχαριστημένος. Γιατί ο Μητσοτάκης του έχει κάνει ένα σωρό δώρα. Πρώτα από όλα του έδωσε τόσα πετσωμένα φράγκα. Τον απάλλαξε από τις δόσεις που του επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Του κάνει όλα τα χατίρια. Πώς να μην τον βγάζει καταλληλότερη μαριονέτα; Για να συμφέροντα του μια χαρά είναι. Ψηφίζουμε όμως κι εμείς στις εκλογές που καήκαμε. Κι αυτό οι δήθεν δημοσκόποι το ξεχνάνε.
Οι ίδιοι λένε πως «το 45% των πολιτών τονίζει ότι βρίσκεται στην ίδια προσωπική κατάσταση σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν ενώ το 35% (1 στους 3) λέει σε χειρότερο και μόλις 1 στους 5 (20%) σε καλύτερη». Αλλά ψηφίζουν ΝΔ! Φυσικά μας λένε παραμύθια, αυτή είναι η δουλειά τους.
Αρνητικά κρίνει την κυβέρνηση το 49% αλλά θετικά το Μητσοτάκη το 52%! Αυτοί που έχουν πολλαπλές προσωπικότητες πόσοι είναι; Άλλου, όπου φαίνεται η νοθεία είναι στην απάντηση πόσοι έχουν εμβολιαστεί. Επειδή έπεσε άγριο κράξιμο σε προηγούμενους απατεώνες που έλεγαν πως τάχα εμβολιάστηκε το 50% το μείωσαν λίγο, το έκαναν 43%. Όμως στην πραγματικότητα οι εμβολιασμένοι είναι 17,62%. Επίσημα στοιχεία, (https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-03-01..latest&pickerSort=desc&pickerMetric=new_deaths_per_million&Metric=People+fully+vaccinated&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=~GRC)φάτε τα! 43-18 πάλι 25!
Όταν έχουν 25 μονάδες διαφορά από την πραγματικότητα, τι να πούμε εμείς; Ένα «α παράτα μας ρε Βαγγέλη, εσύ και τα παραμύθια σου».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger