Home » , » Απόλαυση η "αλληλοσφαγή" στα ενδότερα της γαλάζιας πολυκατοικίας

Απόλαυση η "αλληλοσφαγή" στα ενδότερα της γαλάζιας πολυκατοικίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 | 8:42 μ.μ.

Απόλαυση ο αλληλοσπαραγμός που συμβαίνει με τους θαμώνες της γαλάζιας πολυκατοικίας
Δεν μας εντυπωσιάζει που και σήμερα το Σαμαρικό antinews περνάει ξανά πριονοκορδέλα τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση των αρίστων. Αυτό το θεωρούμε και αναμενόμενο. Το ενδιαφέρον είναι οι "ροχάλες" που έριξε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Τζαβάρας, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό.

"Στο μέτωπο του κορονοϊού οι... άριστοι έχουν αποτύχει παταγωδώς και προσπαθούν με όπλο την παγιοποιημένη πλέον διαστρέβλωση της πραγματικότητας να αποδείξουν ότι οι εμβολιασμοί είναι ζήτημα χρόνου να φέρουν την πολυπόθητη λευτεριά. Τα νούμερα ωστόσο των εμβολιασθέντων κι αυτών που έχουν κλείσει ραντεβού κονιορτοποιούν την άθλια προπαγάνδα τους. ...

Ανάλογες οι συνθήκες και στο οικονομικό πεδίο. Με τους μεροκαματιάρηδες της μεσαίας τάξης να βρίσκονται ένα βήμα πριν πηδήξουν από το μπαλκόνι και τους κυβερνώντες να τους διαβεβαιώνουν ότι ο νέος πακτωλός εκ Βρυξελλών ορμώμενος θα φέρει τη σωτηρία. Ξεχνώντας βέβαια να διευκρινίσουν ότι δεν θα είναι αυτοί που θα σωθούν αλλά οι κολλητοί ολιγάρχες", γράφει μεταξύ άλλων η δεξιά ιστοσελίδα σε άρθρο της που το τιτλοφορεί: "Παπατζιλίκι μέχρι τέλους".

Από κει και πέρα, οι μπηχτές που άφησε, για τον νέο Μωυσή, μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ,, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, θεωρούμε ότι θα δημιούργησε εκνευρισμό στον Πορτοσάλτε και στα υπόλοιπα θυμιατήρια του νεοδημοκρατικού επιτελικού κράτους.

Κι αυτό γιατί χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια -λιγότερη πάντως απ' την Συμφωνία των Πρεσπών- να καταπιούν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ, τα λεγόμενα του επί τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, εκλεκτού του συντηρητικού κόσμου, βουλευτή Ηλείας Κ. Τζαβάρα.

Αν θυμάστε, πριν μερικές μέρες ο βουλευτής της Ν.Δ., χαρακτήρισε τους συναδέλφου του, στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνητικού κόμματος, ηθοποιούς κωμικού θιάσου. 

Σήμερα ο Τζαβάρας έβαλε στο στόχαστρο του τον ίσιο τον πρωθυπουργό, χωρίς φυσικά να τον κατονομάσει. 

Στην συνέντευξη του στο ρ.σ "Στο Κόκκινο 105,5" ο Κώστς Τζαβάρας, υπονόησε ξεκάθαρα ότι έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίο βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, και ουσιαστικά είναι αμόρφωτος αν και διαθέτει  όμως, το προχώρησε ακόμα παραπάνω, πτυχίο από το Χάρβαρντ.

«Εγώ υπερασπίζομαι ότι το πτυχίο που παίρνει κάποιος από ένα Πανεπιστήμιο, θα πρέπει να έχει και ανάλογο μορφωτικό αποτύπωμα. Τι να το κάνω ένα πτυχίο από το Χάρβαρντ με που σου δίνει το δικαίωμα να λες ότι έχεις κάνει κοινωνικές ή οικονομικές ή οποιεσδήποτε άλλες σπουδές, όταν το αντίστοιχο μορφωτικό σου επίπεδο είναι μηδέν. Αυτό μας οδηγεί σε ένα φαινόμενο που λέγεται ο φετιχισμός του χαρτιού, ο φετιχισμός του πτυχίου», είπε επί λέξη ο Κ. Τζαβάρας.

Ασχετα πάντως την γνώμη που έχει ο βουλευτής της Ν.Δ, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμείς γνωρίζουμε την δημοφιλία που απολαμβάνει ο έλληνας πρωθυπουργός όπως μας την παρουσιάζουν οι αξιόπιστοι δημοσκόποι.    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger