Home » , » Τα πολεμικά εγκλήματα του Ισραήλ και η "ποιότητα" του κ. αντιπροέδρου

Τα πολεμικά εγκλήματα του Ισραήλ και η "ποιότητα" του κ. αντιπροέδρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Μαΐου 2021 | 6:34 μ.μ.


Μαχαιριά στην καρδιά η παραπάνω φωτοσύνθεση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Στομαχικές διαταραχές, με τάσεις εμετού προκαλεί η άθλια ανάρτηση του τηλέμπορα-υπουργού ο οποίος δίνει άλλοθι στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ.

Και επειδή εμείς, ως συνήθως, δεν στεκόμαστε απλώς στο "φαίνεσθε", δεν θα επικεντρωθούμε σε μια από τις συνηθισμένες κυβιστήσεις του αντιπροέδρου του κυβερνητικού κόμματος. Θα εστιαστούμε στην "ανταλλακτική αξία" που είχε αυτή η κωλοτούμπα του Γεωργιάδη. 

Ας το δούμε αρχικά όμως λίγο γενικότερα. Το Ισραήλ δεν είναι απλώς "ο καλύτερος φίλος της Ελλάδος" που λέει ο Γεωργιάδης. Το κράτος-τρομοκράτης, ο "χωροφύλακας" των Αμερικάνων στην Μέση Ανατολή, δίνει "διαταγές" και στην ελληνική κυβέρνηση. (Σε άλλη ανάρτηση θα αναφερθούμε εκτενέστερα σ' αυτό).

Να σας θυμίσουμε ότι πριν κάποιο καιρό ανώτερος Ισραηλινός διπλωμάτης δήλωσε στην εφημερίδα Jerusalem Post, ότι το κράτος του Ισραήλ δεν θα συνεργαστεί με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης λόγω του αντισημιτικού παρελθόντος του. Η ίδια εφημερίδα έκανε μακροσκελή αναφορά στην πολιτική πορεία του Μ. Βορίδη με έμφαση στο γεγονός ότι προέρχεται από το κόμμα ΛΑΟΣ, του οποίου ο αρχηγός έκανε συνεχώς αντισημιτικές δηλώσεις.  

Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο ήταν; Ο "τσεκουράτος" υπουργός να κάνει δήλωση μετανοίας  και να αποκηρύξει το παρελθόν του. 
Είχε εκδώσει ανακοίνωση ο Βορίδης τότε αναφέροντας επί λέξη:  
"Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. 

Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική".

(Ενας δεξιός φυσικά δεν θα έβαζε σε ρίσκο την υπουργική του καρέκλα για να μείνει πιστός στην ιδεολογία του).

Πάμε τώρα και στην περίπτωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, του Αδωνη Γεωργιάδη. Ανήκει στην συνομοταξία των δεξιών πολιτικάντηδων που με απίστευτη ευκολία μπορεί σήμερα να γλύφει εκεί που χτες έφτυνε.
 
Αν θελήσει κάποιος να αναφέρει όλες τις κυβιστήσεις που έχει κάνει αυτό το στέλεχος του αστικού πολιτικού προσωπικού, θα χρειαστεί ολόκληρο βιβλίο για να τις παραθέσει.
 
Αν κάτι τον διακρίνει τον Γεωργιάδη είναι η μεγάλη συχνότητα και ότι πολλές φορές κάνει εντελώς άγαρμπα αυτές τις κωλοτούμπες του όπως την πρόσφατη με τον "μπάφο στην εξουσία" και την συγνώμη που ζήτησε από τον Ν. Καρανίκα,

 Τώρα, λοιπόν με την περίπτωση των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττει το Ισραήλ δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκηρύξει τον πολιτικό του μέντορα Κώστα Πλεύρη και να καταδικάζει μετά βδελυγμίας τις αντισημιτικές απόψεις του, τις οποίες μέχρι πριν λίγο καιρό διαφήμιζε και πρόβαλε δια μέσου του βιβλίου "Ολη η αλήθεια για τους Εβραίους", το οποίο έχει γράψει ο ιδρυτής του κόμματος της 4ης Αυγούστου και πουλούσε ο σημερινός υπουργός.

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ο Γεωργιάδης. Το θέμα είναι ότι με την έγκριση του ελληνικού λαού μας κυβερνάνε τέτοιοι τυχάρπαστοι, γραφικοί και επικίνδυνοι τύποι της "ποιότητας" του κ. αντιπροέδρου ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger