Home » , » "Ο μπάφος στην εξουσία" (Βίντεο)

"Ο μπάφος στην εξουσία" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 | 12:00 π.μ.

Σχετικά με την χρήση χασίς έχουν γραφτεί πολλές απόψεις (Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ καθώς και να διαβάσετε ένα ανάλαφρο, σχετικό κείμενο).

Το "χόρτο του θεού". που έγραφε ο Ηλίας Πετρόπουλος, έχει πολλές χρήσης και φυσικά η φαρμακευτική κάνναβη δεν έχει καμιά σχέση με το "μαύρο" που χρησιμοποιείτε για να φτιαχτεί "τρίφυλλο" για να την "ακούσει" -όπως λένε στην αργκό- ο χασισοπότης.

Και σ' αυτό το θέμα όμως η κυβέρνηση των "αρίστων" μας χαρίζει άφθονο γέλιο με την επική κολοτούμπα της όπως μας την παρουσίασε από το βήμα της βουλής ο γνωστός για τις παρόμοιες επιδόσεις του Αδωνης Γεωργιάδης.

Αυτή η περίπτωση λοιπόν, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτιάξουμε ένα βιντεάκι με την προσδοκία να χαρίσουμε ένα μειδίαμά στους αναγνώστες/ες μας. 

Συνθέσαμε τα όσα ούρλιαζε από τους τηλεοπτικούς δέκτες ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Λοβέρδος όταν ο τότε σύμβουλος του Τσίπρα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  Νίκου Καρανίκα είχε προτείνει κάτι ανάλογο και το πώς σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ ξεπερνά τις κυβιστήσεις της Νάντιας Κομανέτσι και μας χαρίζει άφθονο γέλιο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger