Home » , » Η κατάρριψη ενός ακόμα ακροδεξιού ψέματος.

Η κατάρριψη ενός ακόμα ακροδεξιού ψέματος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 | 10:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όσοι ζήσαμε τη χούντα του προδότη Παπαδόπουλου, ξέραμε πως οι Αμερικάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν στην Ελλάδα. Ακόμα κάνουν. Η χώρα ήταν – είναι δικιά τους κι οι δικτάτορες πράκτορες και πιόνια τους. Επομένως σε όλους εμάς προκαλεί αγανάκτηση η θεωρία πως τάχα «οι Αμερικάνοι έριξαν τον Παπαδόπουλο γιατί δεν άφησε να περάσουν Αμερικανικά αεροπλάνα, να βοηθήσουν το Ισραήλ το 1973 κατά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ»! Μάλιστα ψεκασμένοι ακροδεξιοί το τερματίζουν μπλέκοντας τον Κοκό και το Πολυτεχνείο κάνοντας ένα πρωτοφανή αχταρμά!

Να πούμε λίγα για τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ. Άρχισε 6 Οκτωβρίου 1973 και τέλειωσε στις 24 του ίδιου μήνα. Κρατήστε το. Οι επιχειρήσεις είναι γνωστές, όπως επίσης η α’ πετρελαϊκή κρίση που προκάλεσε, καθώς και η ένταση στις σχέσεις μεταξύ των υπερδυνάμεων. Το Ισραήλ μετά από την αιφνιδιαστική επίθεση σώθηκε χάρη στον εξοπλισμό που απέστειλαν οι ΗΠΑ μέσω Ευρωπαϊκών χωρών, που είχαν δικτατορία. Πορτογαλία, Ισπανία και φυσικά η Μπανανία Ελλάδα. Α! Να πούμε πως οι Πορτογάλοι επέτρεψαν την πτήση αεροσκαφών των ΗΠΑ, όμως και η δική τους δικτατορία έπεσε το 1974 και μάλιστα νωρίτερα (25/4).

Μερικές ακόμα ημερομηνίες που καταρρίπτουν από μόνες τους το ψέμα. Το κίνημα – οπερέτα του Κοκού έγινε 23 Μαΐου 1973, ΠΡΙΝ τον πόλεμο. Μάθετε Ιστορία ρε φασίστες. Όπως επίσης πριν από όλα έγιναν τα γεγονότα της Νομικής, προεόρτια του Πολυτεχνείου. 21/2/1973 η πρώτη μαζική κινητοποίηση των φοιτητών κατά της Χούντας, η κατάληψη της Νομικής.

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις; Το 1967 έγινε ο πόλεμος των 6 ημερών. Η Χούντα έδωσε πισινό στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Παραχώρησε βάσεις, εναέριο χώρο για τη διέλευση πολεμικών αεροσκαφών και βοήθησε με κάθε τρόπο ώστε να δείξει πόσο πιστοί δούλοι ήταν. Το 1973 ο 6ος Στόλος αλώνιζε κυριολεκτικά το Αιγαίο, όπως το 1967, χωρίς φυσικά να δίνει λογαριασμό. Και βέβαια ενίσχυε το Ισραήλ.

«- Και τα αεροπλάνα»; Όντως η χούντα δε δέχτηκε να περάσουν κάποια αεροπλάνα των ΗΠΑ προς το Ισραήλ. Γιατί απλά τα έκανε πάνω της! Οι Άραβες τα πήγαιναν καλά, τουλάχιστο καλύτερα από το 1967, ενώ απειλούσαν με εμπάργκο πετρελαίου όποιον βοηθούσε το Ισραήλ. Χώρες σαν την Ελλάδα με λαό ήδη αγανακτισμένο και την τιμή του πετρελαίου τετραπλάσια, θα είχαν σοβαρότατο πρόβλημα, αν πήγαιναν απροκάλυπτα με τους Εβραίους. Θα έμεναν από καύσιμα! Αφήστε που τότε πίστεψαν πολλοί πως ήμασταν κοντά σε πυρηνικό πόλεμο! Απλά τήρησαν τα προσχήματα, αλλά κρυφά έκαναν ό,τι τους έλεγαν οι Αμερικάνοι.

Ένα άλλο που υπήρχε το 1973 ήταν η απόφαση της χούντας να κάνει κάτι θεαματικό ώστε να αποσπάσει την προσοχή και να μετριάσει την αγανάκτηση. Αυτό ήταν το Κυπριακό. Η Ελλάδα λοιπόν εκείνη την εποχή και με δεδομένη τις άριστες σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας ήθελαν την υποστήριξη των Αράβων στον ΟΗΕ. Όμως οι χουνταίοι ως ηλίθιοι προδότες επέλεξαν να δώσουν αφορμή στους Τούρκους να εισβάλουν.

Η χούντα έπεσε από την Αντίσταση του κόσμου και τα δικά της εγκλήματα. Οι ΗΠΑ έκαναν ότι ήταν δυνατό να την στηρίζουν, αφού άλλωστε αυτοί οργάνωσαν το πραξικόπημα το 1967.

Φασίστες, κάντε μια χάρη στους ανθρώπους: Πνιγείτε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger