Home » , » Επέλεξε με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις. Με την υστερική φιλοσιωνιστική προπαγάνδα ή με τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Επέλεξε με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις. Με την υστερική φιλοσιωνιστική προπαγάνδα ή με τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Μαΐου 2021 | 5:17 μ.μ.


«Πραγματικά είναι να απορεί κανείς που υπάρχουν Έλληνες πολίτες και πολιτικοί που υποστηρίζουν την Χαμάς. .. Η Χαμάς επιβεβαιώνει την ύπαρξη της μέσα από την τρομοκρατία. Η άλλη διάσταση του προβλήματος βρίσκεται στο γεγονός ότι την Χαμάς την στηρίζει οικονομικά και την καθοδηγεί πολιτικά η Τουρκία, η οποία φαίνεται πως έχει εντάξει την ανάφλεξη της περιοχής στην ατζέντα τής εξωτερικής πολιτικής της... Αυτά τα οφθαλμοφανή δεν τα βλέπουν οι αριστερές ψυχούλες; Δεν βλέπουν ότι πέραν όλων των άλλων, για καθαρά εθνικούς λόγους η πατρίδα μας οφείλει να υποστηρίζει το Ισραήλ;»

Σάκης Μουμτζής - liberal.gr

«Το Ισραήλ δέχεται επίθεση. Για να υπερασπίσει την εδαφική ακεραιότητά του και τη ζωή των πολιτών του, έχει δικαίωμα να απαντήσει και να υπερασπίσει τα συμφέροντά του – απέναντι στους εξτρεμιστές της Χαμάς που συστηματικά υπονομεύουν την προσέγγιση των λαών και αντ’ αυτής προτείνουν την εξόντωση των γειτόνων τους. Οποιος συμπαθεί τους Παλαιστίνιους γνωρίζει ότι αυτό το εξτρεμιστικό μόρφωμα που κατέχει τη Λωρίδα της Γάζας πρέπει να ηττηθεί οριστικά».

Ηλίας Κανέλλης, «Τα Νέα»

Ολη η ντόπια "μαυρίλα" πολιτική και δημοσιοκαφρική παρουσιάζεται ενθουσιασμένη για το λουτρό αίματος που δημιουργεί το κράτος-μακελάρης της Μέσης Ανατολής. Μέχρι τώρα και σύμφωνα με το Al Jazeera η πολεμική μηχανή έχει δολοφονήσει  στη Λωρίδα της Γάζας, πάνω από 180 άτομα. 52 από τα οποία είναι παιδιά, ενώ περισσότεροι από 1000 Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη οι Ισραηλινοί έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 13 Παλαιστίνιους.


Επέλεξε, λοιπόν, στρατόπεδο. Με την υστερική φιλοσιωνιστική προπαγάνδα ή με τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger