Home » , » Επίθεση μπάτσων με χημικά σε οικοδόμους

Επίθεση μπάτσων με χημικά σε οικοδόμους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 | 8:09 μ.μ.

Να αποδείξουν έμπρακτα ότι είναι αμείλικτοι στην πάταξη του εγκλήματος και να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς ότι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί δείχνουν ανικανότητα στην εφαρμογή του δόγματος "νόμος και τάξη", επιχείρησαν σήμερα οι ένστολοι υφιστάμενοι του Μ. Χρυσοχουντίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το βίντεο που υπάρχει στην ιστοσελίδα 902 οι εργάτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που υπήρξε από το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, για να στείλουν μήνυμα απόρριψης του αντεργατικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης αντιμετώπισαν απρόκλητη βία και χρήση χημικών από τους πραιτοριανούς του συστήματος. .

Το αντεργατικό νομοσχέδιο που έρχεται σε συνέχεια των ήδη φωτισμένων νόμων, κατήγγειλε ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων. «Έχουν το θράσος οι κυβερνώντες και λένε ότι είμαστε τυχεροί γιατί θα εργαζόμαστε τετραήμερο», σχολίασε και υπογράμμισε ότι την ίδια στιγμή προωθούν τη δεκάωρη δουλειά που θα αμείβεται με «αέρα κοπανιστό». «Δεν πρόκειται να το αποδεχθούμε αυτό. Και θα παλέψουμε μαζί με άλλους κλάδους ώστε το νομοσχέδιο αυτό να μην έρθει καν στη Βουλή», τόνισε. Δίπλα στα παραπάνω, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις ρυθμίσεις που θέτουν στο στόχαστρο τα σωματεία και το δικαίωμα στην απεργία. 

«Αφού δεν παίρνουν από λόγια θα τους το πούμε και με πράξεις», διαμήνυσαν οι οικοδόμοι.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger