Home » , » Αστείες δεξιές δικαιολογίες για τον Χρυσοχουντίδη και τους υφιστάμενους του για την βαριά εγκληματικότητα που σαρώνει

Αστείες δεξιές δικαιολογίες για τον Χρυσοχουντίδη και τους υφιστάμενους του για την βαριά εγκληματικότητα που σαρώνει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 | 6:46 μ.μ.


Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κύρτσος αντιλαμβάνεται ότι όλο αυτό το κουτόχορτο που τάιζαν προεκλογικά τους κυρ Παντελήδες, ότι δηλαδή με την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία θα υπάρξει το "κράτος του νόμου και της τάξης" -όπως το εννοούν οι συντηρητικοί ψηφοφόροι φυσικά- αποδείχτηκε μια απάτη. 

(Αυτή η υπόσχεση ήταν απ' τα βασικά προεκλογικά "όπλα" της Ν.Δ., όπως θα δούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε).

Πέταξε, λοιπόν την πολιτική του ταυτότητα ο Γ. Κύρτσος και θυμήθηκε την δημοσιοκαφρική. Κι αυτό γιατί στην τοποθέτησή του υπάρχει δημοσιογραφική αλητεία. 

Ενας οποιοσδήποτε δημοσιολόγος, που σέβεται υποτυπωδώς τον εαυτό του, όταν σε λίγες ώρες έχουμε δυο  απανωτές μαφιόζικες εκτελέσεις, (όπως τις παρουσιάζουν τα ΜΜΕ που τις αποδίδουν σε "ξεκαθάρισμα συμμοριών") μέσα στην πρωτεύουσα δεν είναι δυνατόν να μιλάς για "κλιμάκωση σκληρής μαφιόζικης δράσης" και για "δραστήριους δολοφόνους"

Δεν μπορείς να επικεντρώνεσαι, όπως κάνει ο Κύρτσος -και όλοι οι καθεστωτικού δημοσιογράφοι- στο βεβαρημένο ποινικό ιστορικό των θυμάτων. Είναι αστεία αυτή η επιχειρηματολογία για να δικαιολογήσεις την ανικανότητα του Χρυσοχουντίδη και των υφισταμένων του. (Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο μέσα σε ένα μήνα να έχουμε 5 δολοφονίες από μαφιόζους. Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από μια μπατσαρία που είναι ικανή μόνο να "φυλάει" παγκάκια" και να εκκενώνει καταλήψεις πολιτιστικών κέντρων

Και για να επανέλθουμε από εκεί που ξεκινήσαμε αρχικά, παραθέτουμε το βιντεάκι που μας έστειλε η αγαπημένη φίλη και αναγνώστρια μας, marka1, Ηταν τότε, το 2018 που οι υποψήφιοι βουλευτές έριχναν κλάμα για την εγκληματικότητα που υπήρχε επί ΣΥΡΙΖΑ δεν αισθανόταν ασφαλείς ακόμα και μέσα στα σπίτια του και φοβόταν για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους.

Κλαψιάρικο προεκλογικό ρεσιτάλ απ' τον σημερινό βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Λοβέρδο.   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Ιουνίου 2021 στις 3:46 μ.μ.

Γιατί το βλέπεις έτσι; Αν τα ρεμάλια του υπόκοσμου θέλουν να σφαχτούν μεταξύ τους με το καλό να το κάνουν, αρκεί να μην παίρνουν και αθώους μαζί τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger