Home » , , » Ποινή θανάτου για τους φασίστες.

Ποινή θανάτου για τους φασίστες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Μαΐου 2021 | 11:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα έγιναν τεστ και τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 3.000. 3172 για να είμαστε ακριβείς, αν και ποτέ δεν έχουμε σωστό αποτέλεσμα με τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ. 52 συμπολίτες μας έχασαν σήμερα τη ζωή τους, δολοφονήθηκαν στην ουσία από την αλλοπρόσαλλη και αδίστακτη πολιτική υποβάθμισης της Δημοσίας Υγείας και λεηλασίας της Ελληνικής Οικονομίας.

Σωστά αγανακτούμε για το θάνατο της γυναίκας, αποτέλεσμα ληστείας στα Γλυκά Νερά, επομένως πρέπει να είμαστε χιλιάδες φορές πιο οργισμένοι για τους άδικους θανάτους των συνανθρώπων μας, αποτέλεσμα ληστείας και πλιάτσικου της Ελληνικής Οικονομίας.

Σωστά τα σχόλια των περισσοτέρων που λένε πως οι μπάτσοι έπρεπε να πιάνουν εγκληματίες, κι όχι κάποιους νέους που απλά κάνουν βόλτα στις πλατείες ή βγήκαν για μια μπύρα. Πόσο μάλλον όταν τα πραγματικά κορονοπάρτι έγιναν στις Εκκλησίες. Στο Μεσολόγγι πχ πήγαν χωρίς μάσκες κατόπιν προτροπής των παπάδων. Λίγες μέρες μετά έγινε χαμός. Τι έχουν οι έρμοι και κολλάνε;

Κάποιοι με αφορμή ειδεχθή εγκλήματα ζητάνε αυστηρότερες ποινές. Αν και είμαι κατά της θανατικής ποινής, αφού σκοπός της Δικαιοσύνης υποτίθεται πως δεν είναι η εκδίκηση, αλλά ο σωφρονισμός, είμαι σύμφωνος, αρκεί να ισχύει για όλους τους κατά συρροή δολοφόνους.

Διότι ορισμένοι υποκριτές που ζητάνε θανατική ποινή, είναι φασίστες που ήθελαν την αποφυλάκιση των μεγαλύτερων καθαρμάτων, των χειρότερων εγκληματιών που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα: Των προδοτών πραξικοπηματιών. Επομένως έπρεπε να είχαμε εκτελέσει τον Παπαδόπουλο, τον Παττακό… όλα αυτά τα χουντικά καθίκια που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα χιλιάδων αθώων. Επίσης πρέπει να εκτελεστούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής, κι όχι να έχουν κάποιοι διπλωματικές σχέσεις με φυγόδικους, επικινδύνους εγκληματίες.

Ακόμη να πούμε πως στη χώρα μας ζούνε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί και εκατομμύρια Έλληνες. Όπως είναι εντελώς άδικο και παράλογο να πούμε για μας τους άντρες πως όλοι κυκλοφορούμε με το πουλί μας έξω και κυνηγάμε γυναίκες με σκοπό να τις βιάσουμε, έτσι είναι άδικο και χωρίς λογική να ρίχνουν κάποιοι στους πρόσφυγες εγκλήματα που κάνουν μερικοί μετρημένοι στα δάκτυλα. Το έγκλημα δεν ξέρει από έθνη, θρησκείες, φύλο, ηλικία ή κόμματα. Κι αν δεν βρούμε τις αιτίες, το μόνο που θα κάνουμε είναι να το αυξήσουμε άθελά μας.

Τα ΜΜΕ λένε για άλλη μια φορά ψέματα. Η βαρβαρότητα δεν είναι σπάνια στη χώρα μας, δυστυχώς. Υπάρχουν εγκλήματα που συντάραξαν την κοινή γνώμη. Η περίπτωση της Ελένης στη Ρόδο είναι μια από αυτές.

Παλιότερα ο Π. Φραντζής σκότωσε από ζήλεια τη γυναίκα του Ζωή και την τεμάχισε! Πέταξε τα κομμάτια στα σκουπίδια! Όταν στη δίκη ρωτήθηκε πως μπόρεσε να κάνει κάτι τόσο φρικτό είπε «Δεν είναι τίποτα το δύσκολο, αρκεί να σημαδεύεις τις κλειδώσεις»!

Ο Α. Δαγκλής ήταν ο Έλληνας Τζακ Αντεροβγάλτης. Δολοφονούσε ιερόδουλες και τις έκοβε κομμάτια! Μην ξεχνάμε ακόμα το Δουρή, ένα κάθαρμα που έφερε σε όλους μας αναγούλα. Βίασε και σκότωσε τον εξάχρονο γιό του! Και βέβαια το κομάντο, το δράκος της Δράμας τον Παπαχρόνη, τους σατανιστές της Παλλήνης (με δικηγόρο γνωστό «ντερέκι» μοντελοπνίχτη) και πάρα πολλοί άλλοι.

Δεν είμαστε κόσμος αγγελικά πλασμένος. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε κι εμείς κανίβαλοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger