Home » , » Πριν λίγο καιρό ήταν στρατηγοί.

Πριν λίγο καιρό ήταν στρατηγοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 | 1:19 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν λίγο καιρό ήταν στρατηγοί. Του καναπέ. Από το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο τους σχεδίαζαν εκστρατείες για να πάρουν την Πόλη, τα Σκόπια, τον κόσμο ολόκληρο. Όποιος δεν ήθελε πόλεμο ήταν «προδότης», «δειλός» και άλλα πολλά που έβγαζε το ηλίθιο στόμα τους.

Ηδονίζονταν με τις επιτυχίες άλλων όπως του Χαφτάρ στη Λιβύη, λες και ήταν αυτοί που πολεμούσαν. Αυτοί όμως αποδείχθηκαν δειλοί, κότες και μάλιστα ξεπουπουλιασμένες. Μετά τη μοιραία συνάντηση του Χαφτάρ με ένα πασίγνωστο, θρυλικό γκαντέμη, όπου μετά ο Λίβυος σύμμαχος έχασε τα αυγά τα πασχάλια, οι κοτούλες λούφαξαν! Κούρνιασαν στο κοτέτσι τους.

Γιατί ο στρατάρχης ήθελε εθελοντές για να γίνουν κιμάς. Κι οι Έλληνες εθνικιστές φυσικά έκλασαν μέντες. Πάει η εκστρατεία στη Βόρειο Αφρική! Να πούμε εδώ πως Σύντροφοι Αναρχικοί πολέμησαν στη Συρία τους Ισλαμοφασίστες. Ακούω κακαρίσματα εθνικιστών; Μπα! Όχι δεν μιλάνε πια γι αυτό, όπως δε μιλάνε για τη Μακονία που είναι Ελληνική! Και για μια «προδοτική» Συμφωνία που τώρα είναι… τέλεια. Όσο πιο βαθιά μπαίνει η σάρισα στα ακροδεξιά οπίσθια τόσο πιο καλά. Τουλάχιστο έχουν στολές για το καρναβάλι.

Θυμίζω τα παραπάνω γιατί τώρα οι "στρατηγοί" το παίζουν γιατροί! Έχουν σπουδάσει; Το μόνο πτυχίο είναι το κομματικό. Για μας βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα στο ποιον θα ακούσουμε. Ένας ιατρός έχει σπουδάσει, ο γιατρός μας ξέρει ακόμα τις εξετάσεις μας και το ιστορικό μας. Οπότε προφανώς δε θα δώσω σημασία στα σχόλια κάποιου ηλίθιου κομματόσκυλου, που το παίζει επιστήμονας. Όπως δεν δίνω σημασία στα πουλημένα ΜΜΕ.

Είπαμε τι έγινε με μια συγκεκριμένη εταιρεία εμβολίων. Είπαμε πως μια χώρα της ΕΕ, η Δανία, ανακοίνωσε πως ο κίνδυνος από ένα συγκεκριμένο εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από το όφελος. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ισχύει για όλα τα εμβόλια.

Ο γιατρός μου πχ μου είπε να εμβολιστώ όσο το δυνατό γρηγορότερα καθώς έχω αυτό που λένε «υποκείμενα νοσήματα». Επειδή όμως έχω πολύ συγκεκριμένα προβλήματα, που είπε να αποφύγω εμβόλιο που μπορεί να κάνει θρόμβωση. Αυτό όμως το είπε σε μένα, αφού είδε τις εξετάσεις μου. Δεν ισχύει για σένα που με διαβάζεις. Θέλω να πω πως, πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη γνώμη του ειδικού, κι όχι του κάθε βαλτού αυνάνα που λέει στα σόσιαλ το μακρύ του και το κοντό του. Γιατί αυτός σκοτίστηκε για την υγεία σου. Κάνει ό,τι του πει το κόμμα του.

Σήμερα δυστυχώς είχαμε πάλι νεκρούς. Μάλιστα ξεπεράσαμε συνολικά τους 11.000. Πέθαναν 11.029 συνάνθρωποι μας, αλλά κάποια ζώα πανηγυρίζουν! Δήθεν προχωρά ο εμβολιασμός. Δυστυχώς, ενώ θα έπρεπε να έχουμε ήδη πετύχει ένα ποσοστό 66-70% ανοσίας, έχουμε μόνο 11-14%. 11% εμβολιασμένοι και κάπου 3% όσοι αναρρώσαν από τον κορονοϊό. Όχι μόνο είμαστε πίσω, αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα, αφού από Ιούνιο η ΕΕ δεν θα ξαναπάρει Άστρα Ζένεκα. Ξαναρωτάμε γιατί είναι σοβαρό: Τι θα γίνει με όσους έκαναν την α’ δόση τώρα;

Τα τρολλ δουλειά τους είναι να αναμασάν το σανό που προσφέρει το κόμμα τους. Και φυσικά εξευτελίζονται. Πριν πχ έβριζαν όσους ήθελαν να βγουν με προφυλάξεις μια βόλτα, τώρα πανηγυρίζουν γιατί βγαίνουμε έξω κι ας γίνεται χαμός από κρούσματα. Παρεμπίπτοντος, αν ήταν λάθος το lockdown, δεν πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το έκαναν; Θα τιμωρηθούν για όλα μόλις πέσει η χούντα. Να είναι σίγουροι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger