Home » , » Έχουν κλέψει τα πάντα, θέλουν τώρα να αρπάξουν και τα επιδόματα από τους ανέργους

Έχουν κλέψει τα πάντα, θέλουν τώρα να αρπάξουν και τα επιδόματα από τους ανέργους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Μαΐου 2021 | 9:07 μ.μ.

Άδωνις: Γελοίος κι αδίστακτος. Ένας ανθρωποφάγος της πολιτικής, ένας κηφήνας, χαραμοφάης, που έκανε λεφτά πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα κορόιδα. Που σαν υπουργός ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια λέγοντας κουταμάρες, προσβάλλοντας τον κόσμο. Αλήθεια με το υπουργείο του πότε ασχολείται; Στα διαφημιστικά διαλλείματα;

«Έχουν καλομάθει στα επιδόματα οι άνεργοι» μας είπε το καθίκι. Και η απίστευτα προκλητική βλακεία που ξεστόμισε είναι αυτό που λένε «αναγνώριση πριν την επίθεση». Η κυβέρνηση έχει σκοπό να μειώσει αρχικά και τελικά να καταργήσει όλα τα επιδόματα. Γιατί αυτή η άθλια άποψη δεν είναι μόνο του μπουμπουκιού του φασισμού. Είναι ο νεοφιλελέ κανιβαλισμός, είναι άποψη της πλειοψηφίας της γαλάζιας συμμορίας και βέβαια του δικτάτορα Μητσοτάκη.

Η ΝΔ είπε προεκλογικά πως θα μειώσει τα επιδόματα. Η ΝΔ που δίνει εκατομμύρια στα κανάλια. Που δίνει ακόμα περισσότερα στους εφοπλιστές, οι οποίοι μάλιστα την έχουν χεσμένη! Που τα έδωσε όλα στους τοκογλύφους. Η ΝΔ των Μνημονίων, της προδοσίας του «ναι», της χρεοκοπίας, του ξεπουλήματος, της απόλυτης καταστροφής και λεηλασίας. Η ΝΔ που χρωστά εκατομμύρια, που χρεοκόπησε τη χώρα, απαξιώνοντας το δημόσιο τομέα, πλιατσικολογώντας τα πάντα!

Αντί να καταργήσουν τα επιδόματα ανεργίας, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και πολλά άλλα, όπως θέλουν να κάνουν, δεν κόβουν καλύτερα τα ξερά στα κομματόσκυλα τους που τρώνε δημόσιο χρήμα; Τελευταίο παράδειγμα (ένα από τα πολλά) είναι ο πρώην δήμαρχος της Πάτρας Ε. Φλωράτος που κατέστρεψε μια ολόκληρη τράπεζα! 210.000.000 η λεία! 87 δεξιά λαμόγια βούτηξαν όσα παίρνουν 175.000 δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για ένα εξάμηνο που ισχύει η αίτησή τους! 3 τέτοιες ληστείες είναι παραπάνω από όσα διαθέτει το κράτος για όλους τους θεόφτωχους!

Ο Άδωνις και οι άλλοι ανθρωποφάγοι ξέρουν καλά πως, όσο μεγαλύτερη απελπισία, υπάρχει τόσο οι εργαζόμενοι θα δεχτούν να δουλεύουν περισσότερο με λιγότερα. Σκοπός τους λοιπόν είναι η απόλυτη εξαθλίωση. Να υπάρχει περισσότερη πείνα, να υπάρξει μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση, ώστε να γίνουμε όλοι δούλοι. Φυσικά τα αφεντικά θα πάρουν τους νέους με διδακτορικό και θα τους δίνουν ψίχουλα, έχοντας τους σκλάβους από το πρωί ως το βράδυ. Οι άλλοι απλά θα πεθάνουν!

Στόχος λοιπόν δεν είναι μόνο οι άνεργοι ή όσοι παίρνουν κάποιο επίδομα, αλλά και οι εργαζόμενοι. Δεν είναι τυχαίο η κατάργηση του οκτάωρου και μιας σειράς εργασιακών δικαιωμάτων. Στο μεταξύ οι μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις έμειναν κλειστές ένα και πλέον χρόνο. Πολλές από αυτές έβαλαν λουκέτο. Αλλά για τον δεξιό καρνάβαλο θα πάρουν τα ψίχουλα του επιδόματος και θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα!

Κακώς δεν δίνουμε τη σημασία που πρέπει σε τέτοιες εξωφρενικές δηλώσεις, λόγω της γελοιότητας του Άδωνη. Οφείλουμε να κάνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Έξω από όλους τους τηλεοπτικούς βόθρους για να τον πετύχουμε σίγουρα. Έχουν κλέψει τα πάντα, θέλουν τώρα να αρπάξουν και τα επιδόματα από τους ανέργους. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και δυναμική. Πρέπει ακόμα να είναι συνεχής γιατί τα φασιστικά ζόμπι επιτίθενται συνέχεια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger