Home » , , » Ως γνωστό χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις, το γλύφεις ...

Ως γνωστό χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις, το γλύφεις ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Μαΐου 2021 | 10:28 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Κάποιες επισημάνσεις. Μπορεί στο διαδίκτυο να έγινε χαμός και σε μερίδα του Τύπου να έγινε εκτενή αναφορά για τις απίστευτες, προκλητικότατες δηλώσεις του εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη. Για τα γαλάζια όμως τρολάκια του twitter, αυτά που σχολιάζουν κάθε δήλωση που θεωρούν άστοχη, και προέρχεται από πολιτικό αντίπαλο της κυβέρνησης, ήταν ανύπαρκες.

Η λαλίστατη κυβέρνηση, με την κυβερνητική εκπρόσωπο και το γραφείο τύπου της Ν.Δ., μπορεί να βρίσκουν χρόνο για να καταδικάζουν τα "εγκληματικά" τρικάκια του "Ρουβίκωνα", δεν θεώρησαν όμως σκόπιμο να κάνουν την παραμικρή τοποθέτηση.

Το "Πρώτο Θέμα" η έντυπη ντουντούκα της κυβερνητικής προπαγάνδας ενώ κάνει αφιερώματα σε κάθε αδιάφορη σταρλετίτσα στο φύλο του που κυκλοφορεί σήμερα δεν έχει την παραμικρή αναφορά στο κόσμιο -που δείχνει και την ποιότητα της καπιταλιστικής ελίτ- λεξιλόγιο του πρώην προέδρου της Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών .

Ολα φυσικά έχουν την εξήγησή τους. Οπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Documento απ' τα ταμεία της οικογένειας Λασκαρίδη -μέσω την παναμέζικη οffshore εταιρεία «Velvet Success»- κατατέθηκαν    1,8 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό του Τάσου Καραμήτσου, βασικού μετόχου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ενώ το ίδιος εφοπλιστής συμμετείχε με 800.000 ευρώ στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας Zeus+Dione, από την οποία σύμφωνα με δηλώσεις της αποχώρησε πρόσφατα η σύζυγος του πρωθυπουργού.

 Ως γνωστό χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις, το γλύφεις ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger