Home » , » Μεγάλη επιτυχία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μεγάλη επιτυχία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 9:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Άφρισαν οι φασίστες με το Δήμαρχο Χαλανδρίου. Ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο. Και επιτέθηκαν όλα τα τρολ, όλα τα χαμαιτυπεία της ΝΔ. Μπράβο του. Τεράστια επιτυχία για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σύντροφε Πελετίδη, περιμένω κάτι ανάλογο στην Πάτρα, ώστε να πάθουν ντουβρουτζά οι ακροδεξιοί.
O Ρούσσος Συμεών βγήκε με το συνδυασμό «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου». Και πραγματικά κάνει Αντίσταση.

Στο μεταξύ τα γαλάζια σκουλήκια βγαίνουν και βρίζουν όποια πόλη δεν τους αρέσει. Νέα Σμύρνη, Πάτρα, Χαλάνδρι. Για να πουν οι νεοδημοκράτες και ναζί στους δρόμους των πόλεων αυτών τις βλακείες που γράφουν στο ιντερνέτ. Τολμάνε; Να πέσει κυνηγητό και φάπα.

Βασικά ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Χαλάνδρι ήταν σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών ο Λαπιέρης Σωτήριος, ο Ρούσσος Συμεών ήταν ανεξάρτητος με υποστήριξη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σίγουρα κάτι καλό έχει κάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να λυσσάζουν έτσι οι φασίστες.

Στο μεταξύ δεν μας εξήγησαν, γιατί τους πείραξε τόσο μια σημαία; Φοβούνται μήπως οι Ισραηλινοί βομβαρδίσουν το Χαλάνδρι; Οι ναζί δε γουστάρουν τους Εβραίους, αλλά περισσότερο δε γουστάρουν τους Αριστερούς και τους Κομμουνιστές. Πελετίδη, βάλε φωτογραφία του Στάλιν έξω από το Δημαρχείο, να τους κάνουμε τους ναζίδες να πέσουν στο λιμάνι! Πολύ πλάκα έχουν έτσι πανικόβλητοι.

Κι επειδή βγήκε ο Θάνος ο Πλεύρης στα κανάλια να πει υπέρ του Ισραήλ, ο μπαμπάς του ο φασίστας (αποδέχεται το χαρακτηρισμό) ακόμα αρνείται το Ολοκαύτωμα; Ακόμα ε; Δε σε βοηθά Θάνο μου. Τουλάχιστο κάνε περιτομή, να δείξεις πόσο φίλος του Ισραήλ είσαι. Τι θα μείνει εκεί κάτω, αν κάνεις; Τίποτα, αλλά θα το εκτιμήσει ο Κούλης.

Μαλάκες νεοδημοκράτες, σοβαρά τώρα; Κάνατε τσιφλίκι σας το κράτος, λεηλατείτε τα πάντα και μιλάτε για μια συμβολική κίνηση ενός δημάρχου που διαμαρτύρεται για τη σφαγή αμάχων; Για κάντε συγκέντρωση υπέρ του Ισραήλ να δω κάτι. Να δω ακροδεξιούς με κιπά να πεθάνω στα γέλια. Δένει η σάρισα κι ο θώρακας με το εβραϊκό σκουφάκι. Νέα μόδα.

Τους Εβραίους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν τους γούσταραν οι ναζί γιατί ήταν αδύνατοι. Τώρα που σφάζουν αμάχους μια χαρά τους φαίνονται. Ξεχάστηκε ο αντισημιτισμός, τα ρατσιστικά σχόλια κλπ. Φυσικά όταν οι δήθεν σύμμαχοι αδειάσουν τον Κούλη, θα τα ξαναθυμηθούν. Κι εμείς θα τους θυμίζουμε πόσο μαλάκες είναι.

Στο μεταξύ οι Κομμουνιστές έσωσαν εκατομμύρια Εβραίους από τους ναζί. Οι δεξιοί στην Ελλάδα (και όχι μόνο) τους πρόδιδαν στους κατακτητές. Γιατί κάποια πράγματα ξεχνιούνται και καλό είναι τα θυμίζουμε. Ποιοι άραγε βοήθησαν τα SS στη σφαγή των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη στην Κατοχή; Ποιοι βοήθησαν τους Εβραίους;

Σίγουρα αυτοί που βανδάλισαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος πριν λίγους μήνες δεν ήταν Αριστεροί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι κάποιοι από αυτούς που βρίζουν σήμερα το Δήμαρχο. Είμαστε πάντα με τους αθώους, οι δεξιοί είναι πάντα με τους εγκληματίες.

Υ.Γ  Ολοι αυτοί οι φιλελέδες που κάνουν κριτική σε ένα δήμαρχο ο οποίος με την κίνησή του αυτή έδειξε την συμπαράσταση του σε ένα μαρτυρικό λαό που η πολεμική μηχανή του Ισραήλ τον δολοφονεί, γιατί δεν είπαν το παραμικρό όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επικροτεί τα εγκλήματα πολέμου των σιωνιστών, φθάνοντας μάλιστα να ισχυριστεί ότι όλοι οι Ελληνες είναι μαζί με τους μακελάρηδες σιωνιστές; 

"Το Ισραήλ, ο καλύτερος Φίλος της Ελλάδος, δέχεται επίθεση στον άμαχο πληθυσμό του και ναι έχει δικαίωμα να αμυνθεί. Η Ελλάδα είναι μαζί του διότι τον αληθινό σου φίλο τον ξεχωρίζεις στα δύσκολα!".

 Άδωνης Γεωργιάδης

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

15 Μαΐου 2021 στις 6:02 π.μ.

Δεν τοχει Μητσο η ιδεολογια του Πελετιδη για να κανει τετοια επαναστατικα οπως κανει ο ΑΝΤΑΕΣΥΑ Η επαναστατικη κομμουνιστικη ιδεολολογια θελει πολυσκληρη δουλεια και αγωνα για να την κατακτησεις και το κομμα που ο Πελετιδης ανηκει την επαναστατικη ιδεολογια την αποποιηθηκε εδω και πολλες δεκαετιες`` Παιδικες αταξιες`` μπορει να κανει αλλα μεχρι εκει

15 Μαΐου 2021 στις 6:45 π.μ.

Το Σταλιν Μητσο πρωτος ο Χρουτσωφ και στη συνεχεια ολοι οι ρεβιζιονιστες
μαζι και το δικο σας ΚΚΕ εσενα και του Πελετιδη αποκυρηξαν τον Ιωσηφ Σταλιν και συ περιμενεις κορνιζαρισμα της φωτογραφιας του εξω απο το δημαρχειο???

15 Μαΐου 2021 στις 8:51 μ.μ.

Πεστα βρε melito και ασ μη σε εκουνε αρκει που τα διαβαζουμε εμεις. Ειναι πολυ σωστα αυτα που γραφεις παντα. Και εσυ Νικο απο βολο κανε ενα come back. Ενδιαφεροντα τα σρθρα σου!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger