Home » , » Μια πρόταση προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

Μια πρόταση προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 12:47 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι φασίστες της Νέας Δικτατορίας, οι βλάκες με περικεφαλαία, πρέπει να εξευτελιστούν. Κι αυτό πρέπει να γίνει με το θέμα που καπηλεύτηκαν περισσότερο: Τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δε φτάνει η κωλοτούμπα του Μητσοτάκη, οι δηλώσεις των γαλάζιων απατεώνων προς τα έξω. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά η γαλάζια συμμορία για την απατεωνιά στο θέμα της Συμφωνίας.

Η ήττα του εθνικισμού πρέπει να είναι τόσο ντροπιαστική, που να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά οι αθλιότητες των αλητήριων των συλλαλητηρίων. Τότε που οι μασκαράδες, οι πιο γελοίοι υποκριτές, μας έλεγαν για δήθεν προδοτικές Συμφωνίες οι οποίες τώρα πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα!

Με βάση αυτό το σκεπτικό και με δεδομένο πως κάποιοι στη Νέα Δημαγωγία κάνουν τον κόκορα, λέγοντας πως τάχα δε θα ψηφίσουν τα Μνημόνια μεταξύ Ελλάδας και Β. Μακεδονίας που έρχονται στη Βουλή, προτείνω ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει απολύτως τίποτα διαμαρτυρόμενος για τα προεκλογικά ψέματα του Μητσοτάκη.

Το ΚΚΕ έτσι κι αλλιώς σωστά δεν θέλει διεύρυνση του ΝΑΤΟ και της παγίδας που λέγεται ΕΕ. Η Β. Μακεδονία είναι κράτος που δίνει ελάχιστα για την άμυνα. Αυτό θα αλλάξει αν μπει στο ΝΑΤΟ. Μπορεί ακόμα και να πενταπλασιάσει τις αμυντικές δαπάνες κατόπιν απαιτήσεων των ΗΠΑ. Και σίγουρα θα δεχτεί πιέσεις να αντικαταστήσει τον οπλισμό Σοβιετικής κατασκευής και να αγοράσει νέα όπλα. Αυτό δε συμφέρει κανένα λαό.

Αν κάποιοι από τη ΝΔ δεν ψηφίσουν το πρόβλημα θα το έχει ο Μητσοτάκης. Αν το ψηφίσουν, το πρόβλημα θα το έχει η ΝΔ και ίσως οι Κιναλήτες που είναι τσόντες. Δε βλέπω το λόγο να στηρίξουν το Μητσοτάκη κόμματα της αντιπολίτευσης.

Θα καταψηφίσουν βουλευτές της ΝΔ; Ο Μητσοτάκης εκτιμά πως κανείς από τη ΝΔ δεν θα τολμήσει να τον αμφισβητήσει. Το πιστεύω.

1) Είναι δειλοί, τζάμπα μάγκες. Το έχουν δείξει πολλές φορές, κάνουν τον κόκορα στα κανάλια, κι όταν έρθει η ώρα στη Βουλή κάνουν την κοτούλα.

2) Ο Κούλης έχει την κουτάλα, κι οι γαλάζιοι κηφήνες θέλουν να φάνε. Όποιος φύγει από το μαντρί, όχι μόνο δε θα φάει, θα ορμήξουν πάνω του να τον καταβροχθίσουν οι λύκοι των ΜΜΕ.

3) Είναι διεφθαρμένοι, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους κι ο Μητσοτάκης τους κρατά από κει που πονάνε. Δεν πήρε τυχαία προσωπικά τον έλεγχο της ΚΥΠ. Ξέρει τα άπλυτα του καθενός, τις βρωμιές τους.

Και βέβαια ήξερε για Λιγνάδη, Φουρθιώτη, όλα αυτά τα φιντάνια που κάλυπτε τόσο καιρό.

Υπάρχει όμως περίπτωση ο Σαμαράς να κάνει την κίνησή του. Μόνος ή με κάποια μικρή παρέα. Να αρρωστήσει ξαφνικά, να τον πιάσει πχ λουμπάγκο, αν δεν θέλει άμεση αντιπαράθεση, ή ακόμα και να πει «είμαι κατά» δηλαδή «τράβα πνίξου, κι άμα σου βαστάει διώξε με!»

Οπότε ας αφήσουμε τη γαλάζια συμμορία να ταπεινωθεί. Τι λέτε ρεφορμιστές; Θα στηρίξετε Μητσοτάκη;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Μαΐου 2021 στις 1:24 μ.μ.

Δηθεν προδοτική συμφωνία;Τότε να σου θυμίσω τη δήλωση σ Δ Κουτσιούμπα για καταπτυστη συμφωνία με Αμερικανόνατοική γραφη,δυστυχώς οι ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη μια φορά κατάφεραν να μπερδέψουν το μ-λ χώρο αφού δεν ήξερε τι θέση να παρει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger