Home » , » Κάλεσμα της Λαϊκής Αντιφασιστικής Δράσης σε συγκέντρωση στην Πανόρμου και διαδήλωση στην πρεσβεία του Ισραήλ |ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Κάλεσμα της Λαϊκής Αντιφασιστικής Δράσης σε συγκέντρωση στην Πανόρμου και διαδήλωση στην πρεσβεία του Ισραήλ |ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 5:21 μ.μ.

 73 χρόνια από την Al Nakba- Λευτεριά στην Παλαιστίνη


Η αποικιοκρατική-φασιστική βία του Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ και η κλιμάκωση μεγαλώνει κάθε λεπτό που περνάει με το αίμα των Παλαιστίνιων, οι δεκάδες δολοφονίες και οι εκατοντάδες τραυματισμοί αυξάνονται.

Το τρομοκρατικό-φασιστικό κράτος συνεχίζει την ολοκληρωτική- δολοφονική του επίθεση απέναντι στον ατίθασο και αδάμαστο Παλαιστινιακό λαό, καταληστεύει τα εδάφη και τον πλούτο του, αρνείται με κάθε μέσο την εθνική του αυτοδιάθεση. Η επίθεση του καπιταλιστικού- ιμπεριαλιστικού συστήματος οξύνεται από άκρη σε άκρη του πλανήτη, λαμβάνει αντιδραστικό και δολοφονικό χαρακτήρα απέναντι στους εχθρούς- αγωνιζόμενους λαούς.

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ διαμορφώνουν την επίσημη διεθνή γραμμή που στήνει ανάχωμα στα εγκλήματα του Κράτους Τρομοκράτη του Ισραήλ. Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα που του αναγνωρίζουν γίνεται η σημαία των ιμπεριαλιστών για να δικαιολογηθεί το αίμα των Παλαιστίνιων. Τα συμφέροντα και οι συμμαχίες των ιμπεριαλιστών χτίζονται πάνω στο αίμα των λαών που αγωνίζονται για εθνική αυτοδιάθεση, λευτεριά, ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Η εξαρτημένη ντόπια ολιγαρχία και η Νέα Δημοκρατία,σε συνέχεια της πολιτικής του Σύριζα,αποδέχεται πλήρως αυτό το δόγμα, αυτή τη σημαία. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι οργανικοί διαννοούμενοι της εξαρτημένης άρχουσας τάξης έχουν βγει σεργιάνι για να υποστηρίξουν το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού για χάρη του στρατηγικού τους εταίρου-του Ισραήλ. Χτίζουν και αυτοί με τη σειρά τους τείχος σιωπής για τα εγκλήματα του Κράτους Τρομοκράτη και Χωροφύλακα του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού στην Μέση Ανατολή υλοποιώντας πλήρως τις επιταγές του διεθνούς ιμπεριαλισμού. Είναι και αυτοί είναι συνένοχοι σε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.

Σαν κομμάτι του λαϊκού κινήματος, αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των λαών στην αυτοάμυνα απέναντι στην αποικιοκρατική- κρατική-φασιστική βία. Θεωρούμε την λαϊκή αντιβία που προκύπτει σαν αποτέλεσμα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της εθνικής καταπίεσης νόμιμη, δίκαιη και επιβεβλημένη, κινητήριο μοχλό της ιστορικής εξέλιξης.

Η αδελφική σχέση του Ελληνικού λαού με τον Παλαιστινιακό λαό δεν μπορεί να τεθεί υπό διαπραγμάτευση, έχει σμιλευθεί στο καμίνι της διεθνιστικής-αντιιμπεριαλιστικής-ταξικής αλληλεγγύης. Η απόπειρα διάλυσης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης της Τετάρτης από τις δυνάμεις της αστυνομίας με κρότου λάμψης και δακρυγόνα βρήκε ανάχωμα από τις οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος, τον κόσμο του αγώνα και της διεθνιστικής αλληλεγγύης που κράτησαν το δρόμο. Το Σάββατο, ημέρα της μαύρης επετείου της Nakba, καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία να συναντηθούμε μαζικά, οργανωμένα και δυναμικά σε συγκέντρωση στις 17:00 Μετρό Πανόρμου και διαδήλωση στη Πρεσβεία του Ισραήλ. Για να απαιτήσουμε να παύσει η συνεργασία του Ελληνικού Κράτους με το Κράτος του Ισραήλ, να σταματήσει το έγκλημα απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης, να γίνουμε κομμάτι της διεθνούς αλληλεγγύης με σύνθημα ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ και ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

Στηρίζουμε- Συμμετέχουμε στο Μπλοκ του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» και καλούμε τον εργαζόμενο λαό, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες να το πλαισιώσουν μαζικά.

Σάββατο: Συγκέντρωση 17:00 Μετρό Πανόρμου και διαδήλωση στην Πρεσβεία Ισραήλ.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ


Λαϊκή Αντιφασιστική Δράση

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger