Home » , » Δεν χαμπαριάζουμε από τέτοια ....

Δεν χαμπαριάζουμε από τέτοια ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 | 6:17 μ.μ.


Μπορεί να μας στερεί την δυνατότητα να απευθυνθούμε σε περισσότερο αναγνωστικό κοινό, αλλά αυτός ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει στον ιστότοπο μας, μας χαροποιεί. Σημαίνει ότι αυτό το ταξικό μετερίζι κάποιους ενοχλεί, που σημαίνει ότι έχουμε λόγο ύπαρξης,

Πριν κάποιους μήνες το facebook πετσόκοψε την αναγνωσιμότητα της παρουσίας που είχαμε εκεί θέτοντας την σε κατάσταση περιορισμένης λειτουργικότητας, κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα.

Στις 15 Μάη η εταιρεία που φιλοξενεί το ιστολόγιο μας, μας προειδοποίησε ότι "αν δεν συμμορφωθούμε προς τα υποδείξεις" θα διακόψει την λειτουργία του.

Σήμερα η Google μας στέλνει e-mail για να μας γνωστοποιήσει ότι "Λόγω αιτήματος βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων η Google δεν είναι δυνατό να εμφανίζει μία ή περισσότερες σελίδες από τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα Αναζήτησης Google".

Εξυπακούεται ότι ούτε τους "θυματοποιημένους" παριστάνουμε, ούτε χαμπαριάζουμε από τέτοιες παρεμβάσεις, που στην εποχή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας, μπορεί να τις θεωρήσουμε και αναμενόμενες.  

Σε ότι μας αφορά, προχωράμε στην διαδικασία να μεταφέρουμε τα αρχεία μας στην ιστοσελίδα και σε περίπτωση που ρίξουν το blog μας θα αναβαθμίσουμε τον ιστότοπο vathikokkino.gr και θα εξακολουθήσουμε από εκεί να έχουμε διαδικτυακή παρουσία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger