Home » » Λευτεριά στους 11 αγωνιστές από την Τουρκία και το Κουρδιστάν - Θάνατος στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό

Λευτεριά στους 11 αγωνιστές από την Τουρκία και το Κουρδιστάν - Θάνατος στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 | 5:38 μ.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Λευτεριά στους 11 αγωνιστές από την Τουρκία και το Κουρδιστάν - Θάνατος στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό

[Τρίτη 29/6 - 19:00 συγκέντρωση Σύνταγμα]

Στις 19 Μαρτίου 2020, πραγματοποιήθηκε έφοδος της ‘’αντι’’τρομοκρατικής σε συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες, στα γραφεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, καθώς και σε σπίτι στα Σεπόλια.

Οι συλλήψεις των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών δεν μπορούν να διαχωριστούν από το γενικευμένο κύμα κρατικής τρομοκρατίας και κατασταλτικής βίας που εξαπολύεται απέναντι στον εργαζόμενο λαό της Ελλάδας και οξύνθηκε με αφορμή την πανδημία και την ταξική δολοφονική διαχείρησή της.

Οι Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές δεν είναι εχθροί του ελληνικού λαού, όπως και ο γείτονας λαός της Τουρκίας που βιώνει την φασιστική- βία του φασιστικού κράτους της Τουρκίας. Η φιλία και η αδελφοσύνη μεταξύ των λαών της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής δυναμιτίζεται από τον εμπρηστή του πολέμου και του ανταγωνισμού στην ευρύτερη περιοχή Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό στην αντιπαράθεση του με τις άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για το ξαναμοίρασμα του κόσμου και των σφαιρών επιρροής

Οι λαοί του πλανήτη βιώνουν στο πετσί τους σαν πραγματική τρομοκρατία την ιμπεριαλιστική και καπιταλιστική βία και βαρβαρότητα. Η δυναμική και πολύμορφη λαϊκή αντίσταση που ξεπηδάει από άκρη σε άκρη του πλανήτη είναι η μόνη δίκαιη και νόμιμη αυτοάμυνα απέναντι στη βία του συστήματος.

Η εξαρτημένη άρχουσα τάξη παρά το γεγονός πως σπέρνει το δηλητήριο του αστικού εθνικισμού μέσα από τις αστικές κυβερνήσεις της και από τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέσα στην εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία ταυτίζεται με το Τουρκικό Φασιστικό Κράτος που ασκεί τη φασιστική-κρατική βία του απέναντι στους Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές, συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντάς τους.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση και απελευθέρωση των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών αφορά συνολικά τον ελληνικό λαό και το κίνημα του. Είναι συνδεδεμένος με τους αγώνες που αναπτύσσονται για δημοκρατικές και λαϊκές ελευθερίες απέναντι στην όλο και εντονότερη συρρίκνωση των κατοχυρωμένων λαϊκών-δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Σαν Πολιτικός Χώρος Ηλέκτρα Αποστόλου καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία να συναντηθούν μαζικά, οργανωμένα και δυναμικά στο δρόμο και να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών. Οι μόνοι ένοχοι είναι ο ιμπεριαλισμός, ο καπιταλισμός και ο φασισμός.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger