Home » , » Διαπιστώσεις και ερωτηματικά

Διαπιστώσεις και ερωτηματικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 | 10:24 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Ευρηματικό το twit στο οποίο η απαξίωση και η ειρωνεία συνδικασμένη με χλευασμό μας δίνει την εικόνα της κατάστασης μαζικής τηλεοπτικής ενημέρωσης που μας παρέχεται. 

Απαιχτη και η μπηχτή με αποδέκτη των παρουσιαστή των ειδήσεων του Αντέννα, .. προέλευσης Ζαραλίκου.

Αυτό όμως που με απασχολεί είναι η αδυναμία του χώρου να αποκτήσει ένα μέσον μαζικής απεύθυνσης. Ενα διαδικτυακό ραδιόφωνο για παράδειγμα που θα έχει 24ωρη λειτουργία με άμεσες ανταποκρίσεις σε κάθε κινηματική - πολιτιστική δραστηριότητα. Ή έστω μια ιστοσελίδα που θα είναι πλήρως και άμεσα ενημερωμένη για κάθε γεγονός. 

Γνωρίζω πολύ καλά τις παθογένειες που έχει ο χώρος μας και τον κομματικό πατριωτισμό ο οποίος λειτουργεί σαν βαρίδι για να γίνει μια τέτοια προσπάθεια. Νομίζω όμως ότι αξίζει να ξαναϋπάρξει μια τέτοια πρωτοβουλία. 

Οκ στο παρελθόν απέτυχαν παρόμοια εγχειρήματα. Ας το ξαναπροσπαθήσουμε όμως. Μπροστά σ' αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δεν περισσεύει κανένας και δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα μέσο αναξιοποίητο στους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας. 

Ευχολόγιο θα πείτε .... περισσότερο αγωνία θα έλεγα εγώ για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την πρωτοφανή επίθεση που δεχόμαστε...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger