Home » , » Κιμ πάτα το ...

Κιμ πάτα το ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 | 8:44 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες υπάρχει ρεπορτάζ για τις  οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Αγρινίου, την ώρα που οδηγείτο στον ανακριτή, ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Είχαμε αναφερθεί στην είδηση η οποία ανέφερε την περίπτωση του 49χρονου παπά ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά δυο αδελφούλες όταν αυτές ήταν στις τρυφερές ηλικίες των 13 και 8 ετών: Την πρώτη την βίαζε συστηματικά ενώ στο 8χρονο κοριτσάκι ασελγούσε επανειλημμένως.

Σήμερα, απ' ότι μας πληροφορεί η ειδησεογραφία, ο βιαστής παπάς κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή βρέθηκε απέναντι σε ένα εξοργισμένο πλήθος που τον αντιμετώπισε με βρισιές, γιουχαρίσματα και ατάκες όπως «κρεμάλα που@@@παπα»..

Αλήθεια, οι θρησκευόμενες οικογένειες της περιοχής πήγαιναν τα παιδάκια τους για να τους προσφέρει "Θεία Κοινωνία" αυτός ο ιερωμένος; Αυτή η απορία μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας το θεόπνευστο twit που παραθέτω, Είναι πράγματι εμπνευσμένη η πρόταση του καλού Χριστιανού ώστε η κυβέρνηση να ανακοινώσει ότι χορηγεί επιδότηση 150 ευρώ σε όσους νεολαίους/ες γίνουν κοινωνοί με το "αίμα και σώμα του Χριστού". Τότε θα "σωζόταν χιλιάδες ψυχές"!

Κιμ πάτα το ...   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger