Home » , » Η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός είναι η ύπαρξη παπάδων

Η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός είναι η ύπαρξη παπάδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 | 9:11 μ.μ.


Η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός είναι η ύπαρξη παπάδων, είχε πει ειρωνικά σε τηλεοπτική του παρουσία ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης. 

  
Λίγο αργότερα έγινε γνωστή η περίπτωση ενός κτήνους με ράσα ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικο κοριτσάκι, μόλις 10 ετών και μάλιστα μέσα στην εκκλησία που λειτουργούσε στην Κέρκυρα.

Εξίσου σοκαριστική είναι και η είδηση που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και η οποία μας γνωστοποιεί ότι συνελήφθη ένας 49χρονος παπάς στο Αγρίνιο που κακοποιούσε σεξουαλικά δυο αδελφούλες όταν αυτές ήταν στις τρυφερές ηλικίες των 13 και 8 ετών: Την πρώτη την βίαζε συστηματικά ενώ στο 8χρονο κοριτσάκι ασελγούσε επανειλημμένως.

Είναι από τις ειδήσεις που εμείς αδυνατούμε να τις προσεγγίσουμε ψυχρά, ειδησεογραφικά. Προτιμούμε δηλαδή να περιοριστούμε παρουσιάζοντας την είδηση μόνο με τον τίτλο της. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

25 Ιουνίου 2021 στις 12:08 μ.μ.

https://www.avgi.gr/arheio/107903_al-tsipras-oi-agioreites-ensarkonoyn-synthima-ton-zapatistas-ola-gia-oloys-tipote-
gia?amp&__twitter_impression=true

25 Ιουνίου 2021 στις 3:52 μ.μ.

Χρονια τωρα ζουμε με το στημενο παιχνιδι: "Εδω παπας(Βεροια), εκει παπας(Αγρινιο), που ειναι ο Παππας;"

25 Ιουνίου 2021 στις 4:30 μ.μ.

Καλά, σύντροφε Λώλο, αυτή η δήλωση του Τσίπρα για τους "αγιορείτες" ρασοφόρους πρέπει να καταγραφεί στα χρονικά ως η ... "παπάρα της δεκαετίας"-όπως θα έγραφε και η "Κόντρα" του φίλου μας του Γιώτη!! Πρέπει να είχε πιεί κάμποσα ποτήρια ..."αγιορείτικο" τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, χωρίς νερό και παγάκια ο μπαγάσας ο ΣΥΡΙΖάρχης για να μπερδέψει τους ρασο-μουσάτους του Εφραίμ και τα μυαλά τους με τους Ζαπατίστας! Πάλι καλά που δεν ταύτισε τον ίδιο τον Εφραίμ με τον ... Φιντέλ Κάστρο, λόγω της
...γενειάδας!!!

25 Ιουνίου 2021 στις 8:19 μ.μ.

Και για μια φιλοσοφική συνόψιση του ζητήματος του θεού, με πολλούς συναγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Μήτσο 175:
"...ο άνθρωπος και η φύση υπάρχουν μόνο σε χρόνο και χώρο, ενώ τα όντα έξω χρόνου και χώρου, που δημιούργησε η παπαδοκρατία και τροφοδοτεί η φαντασία της αγράμματης και εξουθενωμένης μάζας της ανθρωπότητας, είναι κατασκευάσματα αρρωστιάρικης φαντασίας, τεχνάσματα του φιλοσοφικού ιδεαλισμού, άχρηστα προϊόντα ενός άχρηστου κοινωνικού καθεστώτος."
Β.Ι. ΛΕΝΙΝ: Υλισμός και εμπειριοκριτικισμός, Διαλεχτά Έργα, τόμος 3ος, σελ. 190.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger