Home » , » Ξεκούραστη αρπαχτή από μέλος της ένστολης αλητείας.

Ξεκούραστη αρπαχτή από μέλος της ένστολης αλητείας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 | 7:26 μ.μ.

Μια ξεκούραστη μπατσάδικη αρπαχτή φέρνει στην δημοσιότητα η σημερινή ειδησεογραφία. Αλλο ένα μέλος της ένστολης αλητείας -απ' αυτά που ο κόσμος χειροκροτεί όταν τα συναντάει, σύμφωνα με τον πολιτικό τους προϊστάμενος- είχε βρει τον τρόπο να προσθέτει στον μισθό του άλλο ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα. Ακοπα, χωρίς στάλα προσπάθειας. Είναι αυτό που λέμε, οι καλές ιδέες πληρώνονται αδρά.

Απλή η φτιάξη. Ο μπάτσος είχε δηλώσει απώλεια του υπηρεσιακού ασυρμάτου. Στην πραγματικότητα τον είχε παραχωρήσει σε ιδιώτη "κοστολογώντας" τις υπηρεσίες του "εργαλείου" 2.000 ευρώπουλα τον μήνα. Ο πρώτος "ενοικιαστής" του ασυρμάτου, παραχώρησε τον αστυνομικό εξοπλισμό σε μια σπείρα διαρρηκτών με αντίτιμο 3.000 ευρώ τον μήνα, βγάζοντας κι αυτός την μεσιτεία του.  

Ετσι οι κλέφτες μπορούσαν με να παρακολουθούν τις συνομιλίες των μπάτσων και να είναι ασφαλείς όταν έβγαιναν για "δουλειά", ενώ ο "υπηρέτης" του "νόμου και της τάξης" παντελώνιαζε ζεστά χοντρά μπακίρια κάθε μήνα.

 Αλήθεια, από πότε έχετε ακούσει για κάποια "επιτυχία" της λεγόμενης "Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων" της ΕΛΑΣ; Αυτή την στιγμή η ηγεσία του κακόφημοι αυτού μπατσάδικου "μαγαζιού" , δέχεται κριτική ακόμα και από συντηρητικά φερέφωνα και ειδικά για την στάση που κράτησε απέναντι στους βασανιστές-μπάτσους της ΓΑΔΑ. Επρεπε να παρουσιάσουν δηλαδή ότι έχουν λόγο ύπαρξης. 

Υ,Γ: Σε βάρος του μπάτσου διατάχθηκε ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ .... καταλαβαίνετε την εξέλιξη ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger