Home » , , » ΝΔ: Γαλάζια συμμορία που χρεοκόπησε την Ελλάδα και την πλιατσικολογεί ακόμα.

ΝΔ: Γαλάζια συμμορία που χρεοκόπησε την Ελλάδα και την πλιατσικολογεί ακόμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 | 10:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σε λίγο θα πετάνε οικογένειες στο δρόμο, οπότε κανείς δε θα ασχολείται με τον κορονοϊό. Θα μείνουν οι τάφοι των χιλιάδων θυμάτων της νέας δικτατορίας και αποκαΐδια από τη λεηλασία των γαλάζιων λαμόγιων.

Βλαμμένα φασιστικά τρολλάκια μπήκαν μπροστά για να κουκουλώσουν τα πλέον σοβαρά θέματα, την λαίλαπα των πλειστηριασμών που ξεκινούν ακάθεκτοι, την νίλα με τον ιό και βέβαια την απόλυτη καταστροφή της οικονομίας και την επαναφορά της δουλείας.

Η γαλάζια εγκληματική οργάνωση χρωστάει πλέον 342.950.583,94 ευρώ σύμφωνα με τα δικά της στοιχεία.

Το 2019 τα χρέη της ΝΔ ήταν αυξημένα κατά 29,8 εκατομμύρια σε σχέση με το 2018, ενώ το 2020 αυξήθηκαν κατά 34,28 εκατομμύρια ευρώ!

Ηλίθιοι τους ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορέσατε να βάλετε ένα γαλάζιο λαμόγιο φυλακή, δεν ζητούσατε τουλάχιστο τα χρέη;

Φυσικά οι τράπεζες όχι μόνο δεν ενοχλούν τη ΝΔ όπως θ έκαναν με κάποιο που χρωστάει μερικά χιλιάρικα, αλλά τις έδιναν και άλλα δάνεια πράγμα παράνομο ακόμα και από το καταστατικό της ΝΔ που απαγορεύει τα χρέη! Ναι τόσο ξετσίπωτοι υποκριτές!

Θα πτωχεύσει η ΝΔ; Εμείς θα πτωχεύσουμε. Η ΝΔ κανονικά εμπίπτει στο άρθρο 77 του πτωχευτικού Κώδικα που γράφει «Τεκμαίρεται ότι ο οφειλέτης βρίσκεται σε παύση πληρωμών όταν δεν καταβάλει ληξιπρόθεσμες χρηματικές υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο, τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης ή πιστωτικά ή χρηματοδοτικά ιδρύματα, σε ύψος τουλάχιστον 40% των συνολικών του ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών του για περίοδο τουλάχιστον έξι (6) μηνών, εφόσον η μη εξυπηρετούμενη υποχρέωσή του υπερβαίνει το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ. Η επιλεκτική εκπλήρωση ληξιπρόθεσμων χρηματικών υποχρεώσεων δεν αίρει την παύση πληρωμών, η οποία μπορεί να συνίσταται και στην αδυναμία εκπλήρωσης ακόμα και μίας σημαντικής ληξιπρόθεσμης χρηματικής οφειλής».

Και κάποιοι ψήφισαν αυτούς για να έρθει ανάπτυξη!

Ανάπτυξη σκανδάλων και διαφοράς. Διόγκωση δημοσίου χρέους και ανεργίας.

Γι αυτά τα χρέη τα οποία φορτωθήκαμε όλοι μας και τα οποία είναι βασικός λόγος χρεοκοπίας των τραπεζών και κατ’ επέκταση των Μνημονίων θα έπρεπε να πάνε φυλακή όλα τα γαλάζια αποβράσματα.

Αντί γι αυτό θα πετάνε έξω από τα σπίτια τους οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν χάρη στην πολιτική της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης.

Εργαζόμενε διάλεξε ποιος θα φαγωθεί. Εσύ ή οι κλέφτες της ΝΔ; Αγωνίσου τώρα να πέσει η χούντα των καθαρμάτων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger