Home » , » Περί των προνομίων των φυλακισμένων.

Περί των προνομίων των φυλακισμένων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξέρουμε τους εμπόρους φυκιών, που δήθεν κάνουν εκπτώσεις βάζοντας «καπέλο» στα εμπορεύματα. Ανοίξτε με προσοχή τους τηλεοπτικούς βόθρους και θα ακούσετε «μόνο 100 ευρώ» κάτι που βρίσκεις στα μαγαζιά με 50! «Τρέξτε να προλάβετε», ή άπλα τρέξτε μακριά. Αυτό που κάνουν οι απατεώνες της γαλάζιας συμμορίας είναι ακόμα χειρότερο.

Μας λένε περί προνομίων των εμβολιασμένων. Ποιος είναι ο σκοπός των εμβολίων; Για την κυβέρνηση είναι επικοινωνία και ίσως αρπαχτή. Για όλους τους άλλους τα εμβόλια, όταν δεν είναι πειραματικά - όπως εκείνα του Τσίοδρα – Αβραμόπουλου, μας προστατεύουν από το να αρρωστήσουμε. Επομένως όποιος κάνει εμβόλιο για το κορονοϊό, έχει αποκτήσει ανοσία και δεν χρειάζεται καν μάσκα. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, οτιδήποτε έκανε πριν την εμφάνιση της επιδημίας χωρίς κανένα φόβο.

Οπότε ποια προνόμια μας λένε οι ψεύτες της ΝΔ; Δυο νούμερα. Δεν έχουμε εμβόλια για όλο τον πληθυσμό, ούτε καν για το 70% που θεωρητικά χτίζει την ανοσία της αγέλης. Έχουν εμβολιαστεί πλήρως μόνο το 22,12% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Η μια δόση ίσον καμία, όσον αφορά τα αντισώματα. Άρα οι εγκληματίες της ΝΔ κάνουν αποπροσανατολισμό λέγοντας αισχρά ψέματα. Θα δώσουν δήθεν προνόμια στο 22,12% του πληθυσμού, ενώ θα φυλακίσουν το υπόλοιπο 77,88% επειδή δεν εμβολιάστηκε ακόμα με δική τους ευθύνη;

Η ΝΔ κατάργησε την Ελευθερία όλων. Έκανε δικτατορία, έφερε χουντικές και κατοχικές διαταγές. Πχ μας λένε πως μειώνονται τα κρούσματα μόλις βγήκαμε έξω! Άρα το lockdown ήταν έγκλημα. Γι αυτό το ειδεχθές έγκλημα πρέπει να λογοδοτήσουν. Γιατί καταστραφήκαμε, οικονομικά, ψυχολογικά, σωματικά. Χρεοκοπήσαμε και κολλήσαμε από πάνω ιό.

Το να φέρει λοιπόν πίσω κάποιες από τις Ελευθερίες και τα Ανθρώπινα δικαιώματα που στέρησε – και μάλιστα για ελάχιστους – είναι απίστευτη προσβολή της νοημοσύνη μας. Είναι σαν αυτό που κάνει στον ΕΝΦΙΑ, όπου λέει πως θα τον μειώσει, ενώ αυξάνει τις αντικειμενικές, ή όπως με το νόμο επαναφοράς της δουλείας, που το βαφτίζει υπέρ του δούλου (πρώην εργαζόμενου)!

Θέλουμε πίσω την Ελευθερία μας. Επίσης θέλουμε εξηγήσεις για τους 12.227 νεκρούς που είναι αναλογικά δυόμιση φορές πάνω από το μέσο όρο των υπολοίπων κρατών! Τιμωρία των υπευθύνων της απαξίωσης του ΕΣΥ, της οικονομικής καταστροφής και της χούντας που έγινε με αφορμή την επιδημία.

Αυτό που λέει η ΝΔ δεν είναι μόνο κουρέλιασμα του αστικού συντάγματος. Άλλωστε το σύνταγμα το έχουν μετατρέψει σε χαρτί υγείας από τα μνημόνια. Είναι εγκληματική απάτη, είναι βιασμός της λογικής. Δεν υπάρχει περίπτωση πχ, όταν εμβολιαστούμε και με τη β’ δόση, να φορέσουμε ξανά τη μάσκα του κουμπάρου γιατί βολεύει τη ΝΔ. Εμβολιάζομαι για να προστατεύσω την υγεία μου κατόπιν εξετάσεων και συνεννόησης με τον ιατρό μου που είναι ο μόνος αρμόδιος για το θέμα. Για κανένα πολιτικό κάθαρμα που μας έφαγε τη ζωή.

Αν δεν είναι ιατροί λοιπόν, να σκάσουν! Αρκετό κόσμο πήραν στο λαιμό τους. Το ίδιο ισχύει με τη «ΔΑΠ λοιμωξιολόγων», που μας κατέστρεψε με το σιγοντάρισμα στη δικτατορία του Μητσοτάκη. Η τιμωρία και αυτών μαζί με τους δικτάτορες είναι βεβαία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger