Home » , » Το Κάθαρμα, ο Αποστάτης, και τα ντολμαδάκια.

Το Κάθαρμα, ο Αποστάτης, και τα ντολμαδάκια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 | 7:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πάλι καλά σύντροφοι, που είπαμε “να μένει το βύσσινο”, δεν είχαμε δοκιμάσει κι απ' αυτό. Εκείνα τα ντολμαδάκια μας πέθαναν.

Εγώ ήμουν από κείνους που έλεγαν “να τα δοκιμάσουμε ρε παιδιά, να δούμε, μπας κι είναι καλά.”

Συγνώμη, βρε σύντροφοι, που να ήξερα, πως είχαν δηλητήριο.

Θα μου πείτε τώρα με το δίκιο σας, “αφού τα μαγείρεψε ο Αποστάτης, ρε, το Κάθαρμα, τι περίμενες”;

Έκαμα μεγάλο λάθος τότε, έβαλα όμως μυαλό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπιστέψω βρικόλακα.

Είχα βέβαια και τότε τις υποψίες μου, αλλά είχα πιει και κάτι τσίπουρα. Μετά από εκείνο το κάζο κομμένο “μαχαίρι” το ποτό. Ούτε πορτοκαλάδα με ανθρακικό, μόνο νεράκι.

Μόνο πολύ άσχημες αναμνήσεις έχω κάθε φορά που ακούω το όνομα του Επίτιμου των χουντικών και φιλοβασιλικών ζόμπι. Αυτά πάνε μαζί ό,τι και να σας λένε.

Και τώρα μας έκαστε στο σβέρκο κι ο εγγονός.

Όπως ο υιός έγινε χειρότερος από τον πατέρα του, το κάθαρμα, τον Αποστάτη, έτσι κι αυτός θα είναι ακόμα χειρότερος από το δικτάτορα Κούλη. Φαίνονται οι κυνόδοντες από τώρα.

Και βέβαια η γκόμενα, που έχει σκοπό να γίνει η νέα Μαρέβα, δηλαδή να παρασιτεί κι αυτή εις βάρος μας και να μας κυβερνά ελέω κωλόσογου.

Εδώ να πω πως θέλει πραγματικά πολύ θράσος από τα νεοδημοκρατικά, λυσσασμένα κομματόσκυλα να μιλάνε για σεξισμό, όταν η άλλη πάει να το παίξει Αυτοκράτειρα Θεοδώρα - σύζυγος Ιουστινιανού.

Και θέλει θράσος, όχι μόνο γιατί τα γαλάζια καθίκια πάνε να αποπροσανατολίσουν λέγοντας ψέματα, αλλά γιατί οι ίδιοι επί Αποστάτη Μητσοτάκη είχαν βγάλει κάτι γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου και κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου για την προσωπική του ζωή! Τα ξέχασαν ή τα θυμούνται μόνο όποτε τους συμφέρει; (Β/Κ: Για την ιστορία: Αυτός που πούλησε τις γυμνές φώτο της Λιάνης στον Γ. Κουρή της "Αυριανής" ήταν το έμπιστο τότε πρόσωπο του Επίτιμου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης).

Βεβαίως η κυρία Λιάνη είχε επίσης φιλοδοξίες, πράγμα που δημιούργησε πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ το οποίο εκμεταλλεύτηκε η ποντικομαμή, ο Σημίτης, αλλά είναι άλλο να κάνεις πολιτική κριτική και άλλο η αλητεία και η παρανομία της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης.

Ποιος σεξισμός, ρε απατεώνες νεογιδοκράτες, υπερασπιστές παιδεραστών, βιαστών και φονιάδων;

Ποιος ασχολήθηκε πρώτος με την ιδιωτική ζωή του γιου του πρωθυπουργού και με το “αίσθημα”;

Τα δικά σας χαμαιτυπεία και καταλάβαμε πολύ καλά το λόγο.

Οπότε η κριτική είναι απολύτως δίκαιη. Θέλουν να μας κάτσουν στο σβέρκο; Θα τα ακούσουν!

Να αφήσει επίσης τα σάπια η Μαρέβα και να πει για το πόθεν αίσχος της!

Βέβαια σημαντικότερο για μένα δεν είναι αν δεν φόρεσαν τα πλουσιόπαιδα εθνόσημο στους Ολυμπιακούς, γιατί έτσι κερδίζουν περισσότερα, ούτε οι πιο πολλοί εφοπλιστές έχουν Ελληνική σημαία στα πλοία τους, το σημαντικό είναι πως χάνονται οι επικουρικές.

Θα τις παίξουν στο χρηματιστήριο! Αυτό δεν τόλμησε να το κάνει ούτε ο Αρχιερέας της Διαπλοκής, ο Σημίτης! Που οι παλιότεροι θυμόμαστε καλά τι έγινε τότε.

Ως τότε το “να παίξουν στο ναό” ήταν τζόγος για τις Τράπεζες. Απαγορεύονταν αυστηρά να δοθούν δάνεια με σκοπό επενδύσεις σε μετοχές εταιρειών λόγω υψηλότατου ρίσκου. Ο γνωστός Παπαντωνίου, νέος υπουργός Οικονομικών τότε, με απόφασή του είχε δώσει οδηγίες στις Τράπεζες να κάνουν αποδεκτά τέτοια αιτήματα!

Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν εντελώς ακόμα περισσότεροι “εγκλωβισμένοι”. Κι ο Γιάννος δεν τιμωρήθηκε ποτέ ούτε γι αυτό.

Σήμερα αποφάσισαν να τζογάρουν τις δικές μας συντάξεις! Αν τις χάσουμε, χάσαμε εμείς, οι φίλοι τους έτσι κι αλλιώς κερδισμένοι είναι.

Να ξεσηκωθούμε τώρα, ή θέλουμε κι άλλα;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger