Home » , » Δεκτή κάθε εξήγηση από τους "αρμοδίους" για την επιλεκτική αντιμετώπιση των ψεκασμένων.

Δεκτή κάθε εξήγηση από τους "αρμοδίους" για την επιλεκτική αντιμετώπιση των ψεκασμένων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 | 9:29 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Να διατυπώσω μια αφελέστατη ερώτηση. Διαβάζοντας προηγούμενη ανάρτηση του ιστότοπου μας συμπεραίνω ότι στις άμεσες προθέσεις του απόφοιτου του Χάρβαρντ και της κυβέρνησής του είναι να εντείνει ακόμα περισσότερο την αστυνόμευση του διαδικτύου. 

Προφανώς δεν επιδέχεται σοβαρό σχολιασμός η άποψη του κ. πρωθυπουργού ότι οι τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί  "βασικό πρόβλημα δημοκρατίας". 

Αλήθεια, και σε ότι μας αφορά: Θα μπορούσε κάποιος "υπεύθυνος" να μας πει τι πρόβλημα δημιουργούν τα κείμενα μας. στην "δημοκρατία" τους και καταβάλλουν τόση προσπάθεια να περιορίσουν την απεύθυνσή τους;

Δημιουργείτε όμως και ένα άλλο μεγάλο ζήτημα. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων διώκεται αυτεπάγγελτα. Υπήρξε μάλιστα και εγκύκλιος του Χρυσοχοϊδη ώστε να παρεμβαίνουν μάλιστα οι εισαγγελικές αρχές σε όσα ΜΜΕ "προτρέπουν τους πολίτες με θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό, να αγνοήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης που εφαρμόζονται για την προστασία των πολιτών από την Covid-19".

Παρόμοια όμως πρωτοσέλιδα παρακολουθούμε συνέχεια από την φυλλάδα του σαλταρισμένου Στέφανου Χίου και άλλες ακροδεξιές πατσαβούρες με αποκορύφωνα αυτό που παραθέτουμε από την σημερινή χριστιανοφασιστική "Ελεύθερη Ωρα". 

Δεκτή κάθε εξήγηση από τους "αρμοδίους" για την επιλεκτική αντιμετώπιση των ψεκασμένων. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger