Home » , » Αρρωστα μυαλά

Αρρωστα μυαλά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 | 11:20 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει τον σκωπτικό τίτλο "τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται" ή αν θέλαμε να είμαστε πιο ακριβής θα επιλέγαμε να την τιτλοφορήσουμε "τα αρρωστημένα μυαλά ανταμώνουν".

Το εναρκτήριο λάκτισμα το έδωσε ο καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου, ναζιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. 
Με τουιτάρισμα του αποδίδει την ιδιότητα του μέλους του "Ρουβίκωνα" στον φονιά της Γαρουφαλλιάς. Με τις ηλιθιότητες όμως αυτού του ναζί, δεν έχει νόημα να ασχοληθείς αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγιας, πρόκειται για τον "τρελό του χωριού", άρα έχει το ακαταλόγιστο. (Εχει πει δημοσίως το δικηγόρος του ναζί ότι ο εντολέας του είναι "ανόητος", "γραφικός", "γελοίος", "αγράμματος", και εκφράζει "κωμικές απόψεις").

Η άλλη περίπτωση όμως είναι πιο σοβαρή αφού προέρχεται από ένα στέλεχος της νεολαίας του κυβερνητικού κόμματος. Και συγκεκριμένα απ' την Κέλλυ Σαουάχ - Μαραγκουδάκη απ' τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας ορμώμενη. 
Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο της συγκεκριμένης ΟΝΝΕΔίτισσας, "εντόπισε" ότι αναρχικοί οργανώνουν "live οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα του συντρόφου Δ. Βέργου" στις 25/7 στην Πλατεία Εξαρχείων".

Να υποθέσουμε ότι το άτομο που φτιάχνει τέτοια εγκεφαλικά κατασκευάσματα είναι άρρωστο και θέλει ανάλογη υποστήριξη, αφού μια τέτοια εξόφθαλμη γελοιότητα δεν έχει καμιά τύχη να δράσει σαν προβοκάτσια;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Ιουλίου 2021 στις 1:01 π.μ.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις πας με τον "αχόρταγο" και τον αδειάζεις στο βόθρο που μένει. Τα σκατά στα σκατά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger