Home » , » Τι δεν καταλαβαίνουν τα δεξιά ασπόνδυλα ...

Τι δεν καταλαβαίνουν τα δεξιά ασπόνδυλα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 | 9:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η διαφορά των ανθρώπων από τα σκουλήκια της ΝΔ είναι πως οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να ξεπλύνουμε και να δικαιολογήσουμε το έγκλημα της γυναικοκτονίας.

Ακόμα μια δολοφονία γυναίκας, επειδή είναι γυναίκα, έγινε στη Φολέγανδρο. Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει “κακιά στιγμή”, δεν υπάρχει “χάλασε η φάση” και τέτοιες κουταμάρες που λεν οι δολοφόνοι.

Ο φονιάς λένε οι δεξιοί πως δήλωνε Αναρχικός. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είμαστε σίγουροι, πως αυτός θα τιμωρηθεί από την αστική δικαιοσύνη και δε θα προσπαθήσουν ούτε να τον ξεπλύνουν τα ΜΜΕ, ούτε ένας στρατός από βλαμμένα τρολλ θα αποπειραθεί να τον βγάλει λάδι και να ενοχοποιήσει το θύμα, όπως κάνουν τα καθάρματα της ΝΔ, όταν πρόκειται για δικούς τους.

Γιατί η διαμαρτυρία μας είναι και για την αδικία, τα δύο μέτρα και δυο σταθμά. Αυτό κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν τα δεξιά ασπόνδυλα.

Να πω τώρα κάποια πράγματα για την Αναρχία και τις σχέσεις. Άσχετα με το τι δηλώνεις, Αναρχικός δεν μπορεί να είναι γυκαικοκτόνος. Αναρχικοί, Κομμουνιστές κλπ πιστεύουμε στην Ισότητα. Πάει να πει σεβόμαστε τη γνώμη του Συντρόφου μας και δεν πιέζουμε, δεν βιάζουμε, δεν χτυπάμε.

Συντρόφισσες λένε συνέχεια κατά της Πατριαρχίας. Στα κείμενά τους οι Φεμινίστριες πουθενά δεν εξαιρούν κανένα. Η δεξιά υποτιμά τη γυναίκα, είναι εναντίον του Φεμινισμού, υπέρ των “παραδόσεων” δολοφονίας, βιασμού και εκμετάλλευσης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη στιγμή καταγγέλθηκε από όλους τους Αριστερούς Κομμουνιστές κλπ η γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο.

Τα δεξιά καθίκια λέγοντας προκλητικά ψέματα προσπαθούν να κάνουν συμψηφισμό των εγκλημάτων, να ξεπλύνουν μπάτσους και νοικοκυραίους φονιάδες. Αυτό δε θα περάσει. Κανένας συμψηφισμός, οι εγκληματίες, αφού έκαναν παρόμοια πράξη, να τιμωρηθούν με παρόμοιο τρόπο.

Μένει λοιπόν να δούμε, αν η αστική δήθεν δικαιοσύνη θα ρίξει στα μαλακά κάποιους από αυτούς γιατί είναι πλούσιοι πιλότοι πχ, ή θα θα αποδώσει τις ευθύνες ανάλογα των πράξεων τους, δηλαδή των εγκλημάτων τους.

Είναι επίσης φοβερό πόσο έχει ποτίσει το δηλητήριο της ανισότητας όλους μας. Αν η φάση χαλάσει η κατάσταση γίνει άσχημη, τοξική, δεν απλώνεις το ξερό σου, σηκώνεσαι και φεύγεις.

Ακόμα κι εδώ όμως υπάρχει ανισότητα! Γιατί εμείς οι άντρες είναι πολύ πιο εύκολο “να πάρουμε το καπελάκι μας και να φύγουμε” για να θυμηθούμε μια παλιά Ελληνική ταινία, που δείχνει ακριβώς πως αντιλαμβάνονται τις σχέσεις οι αστοί. Οι γυναίκες θεωρούνται ακόμα κτήμα από ορισμένους. Σκλάβες μόνο με υποχρεώσεις! Λοιπόν οι σκλάβοι ξύπνησαν.

Κάθε ένας έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με όλους τους υπόλοιπους. Μπορεί αυτά που θα ακούσουμε από τη σύντροφό μας να μην μας αρέσουν. Οφείλουμε να σεβαστούμε τη γνώμη της ακόμα κι αν δεν την αποδεχόμαστε. Κάθε προσπάθεια επιβολής μετατρέπει οποιονδήποτε σε φασίστα μπάτσο. Ό,τι κι αν νομίζει πως είναι.

Και φυσικά θα μας βρει απέναντί του, αντίθετους στην Πατριαρχική βία.

Ο έρωτας πρέπει να είναι ελεύθερος, απαλλαγμένος από κάθε υλική βλέψη, κακώς εννοούμενο συμφέρον, προκατάληψη, ψέμα, πατριαρχικές απαγορεύσεις, άδικους νόμους κλπ. Υπάρχει μόνο η αγάπη.

Δεν είναι τυχαίο πως οι γυναίκες των Ανατολικών χωρών είπαν πως ήταν πιο ήρεμες και ικανοποιημένες από τις σχέσεις τους, όταν είχαν Κομμουνισμό. Γιατί υπήρχε Ισότητα, αλληλοσεβασμός. Γιατί η γυναίκα είχε δικαιώματα.

Ακόμα και τα δικαιώματα που έχουμε στις Καπιταλιστικές κοινωνίες, εργασιακά και άλλα, τα έχουμε γιατί οι Κομμουνιστές μαζί με άλλους εργαζόμενους αγωνιστήκαμε σκληρά για να τα αποκτήσουμε.

Αυτά ακριβώς τα δικαιώματα θέλει να εξαφανίσει η δεξιά. Όχι μόνο των εργατών αλλά και των γυναικών. Αυτό δε θα αφήσουμε να συμβεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger