Home » , » Η σαπίλα, η διαφθορά, η μπατσάδικη ¨κανονικότητα" ....

Η σαπίλα, η διαφθορά, η μπατσάδικη ¨κανονικότητα" ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 | 9:08 μ.μ.


Με ανάρτησή του στο f/b ο δικηγόρος της 18χρονης που κακοποιήθηκε και βιάστηκε από τον ίδιο τον πατέρα της και έναν μπάτσο, Γ. Μυκονιάτης,  κάνει συντρίμμια  του αφήγημα της ΕΛΑΣ που με ανακοίνωσή της πάει να παρουσιάσει τον Δεσπότη, Παναγιώτη.

Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που το λαϊκό κίνημα δεν διέθετε τα ανακλαστικά να βγει σήμερα μαζικά στους δρόμους και να απαιτήσει να μην έχουν κάποιοι ούτε σκέψη να κουκουλώσουν την υπόθεση. Γιατί απ' ότι έχουμε αντιληφθεί αν δεν υπήρχαν οι μάχιμοι δικηγόροι, και  η συγκλονιστική αλληλεγγύη του κόσμου στο θύμα της επίθεσης -είναι εντυπβσιακό ότι οι σχετικές τοποθετήσεις στο twitter έφτασαν τις 65.000 (!)-  θα είχαμε ακόμα μία Συγκάλυψη.

Δεν μπορεί να τεκμηριώσουμε την βασιμότητα δημοσιευμάτων που φέρουν την αστυνομία να πιέζει την 18χρονη να αλλάξει δικηγόρους. Η δήλωση πάντως της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη σε ρ/σ είναι συγκλονιστική:  "Αυτό που συμβαίνει είναι παραβίαση του μισού Ποινικού Κώδικα. Η Αστυνομία σε ένα θέατρο, σε όλους τους ρόλους, του διώκτη, του συνηγόρου, του ψυχολόγου κ.α. Χειραγώγηση μέχρι τέλους. Τι έχει να κρύψει η Αστυνομία; Γιατί αποκλείουν τους πάντες";. 

Το απίστευτο πάλι ο μπάτσος βασανιστής, - νταβατζής της 18χρονης  να παρουσιαστεί φορώντας μπλουζάκι SIRINA CLUB λες και διαφήμιζε το "επάγγελμα του τι μπορεί να σημαίνει;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger