Home » , » Δικτάτορας – Σουλτάνος: Ποιος ο μεγαλύτερος ψεύτης;

Δικτάτορας – Σουλτάνος: Ποιος ο μεγαλύτερος ψεύτης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 | 8:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούλης και Ταγίπ διαγωνίζονται στις ψευτιές. Νομίζω πως ο δικός μας είναι μεγαλύτερος ψεύτης. Επαγγελματίας απατεώνας. Όχι να το παινευτούμε, αλλά έτσι είναι. Μην ξεχνάμε το τρομερό δούλεμα προεκλογικά στους βλάκες με περικεφαλαία, όσον αφορά μια δήθεν προδοτική συμφωνία, που τώρα, αν δεν τηρηθεί κατά γράμμα, κρατάμε μούτρα!

Βέβαια τα ντόπια μιλιταριστικά site και τηλεοπτικοί βόθροι λένε για το Σουλτάνο. Ο οποίος είπε πως στην ΕΕ και άλλες χώρες οι πολίτες πληρώνουν για τα εμβόλια ενώ στην Τουρκία είναι δωρεάν.

Ο λόγος που τα λένε είναι γιατί αυτοί οι ύπουλοι, πετσωμένοι φασίστες, από τη μια βρίζουν τους γείτονες που έχουν τον ψεύτη πρωθυπουργό, λες κι εμείς δεν έχουμε, από την άλλη γλείφουν Μητσοτάκη και της ΕΕ. Είναι μια έμμεση προπαγάνδα για τα ψίχουλα των 150 που δίνει η κυβέρνηση στους νέους, για έχουν κι αυτοί την πιθανότητα να πάθουν θρόμβωση ή μυοκαρδίτιδα. Οι νέοι που, αν και κολλάνε, δεν αρρωσταίνουν σοβαρά, ούτε πεθαίνουν από το συγκεκριμένο κορονοϊό.

Να δούμε τώρα ποιος λέει το μεγαλύτερο ψέμα. Όσο κι αν φανεί περίεργο σε μερικούς, το μεγαλύτερο ψέμα τα λένε πάλι οι ντόπιοι οχετοί. Για τον πολύ απλό λόγο πως πουθενά τα εμβόλια δεν είναι δωρεάν. Πράγματι δεν πληρώνουμε άμεσα όταν εμβολιζόμαστε, κάθε δόση όμως κοστίζει. Πόσα; Η ΕΕ το κρατά μυστικό. Λέγεται πως της BionTech/Pfizer και της Moderna κοστίζουν 12-15 ευρώ χώρια η συντήρηση. Μιλάμε για πολλά δις τα οποία πληρώνουν τα κράτη, δηλαδή εμείς. Άρα ο Σουλτάνος είπε αλήθεια όσον αφορά τους άλλους. Τη χώρα του εξαίρεσε για να το παίξει μάγκας. Άλλωστε σανό μοιράζει κι αυτός.

Ακόμη πρέπει να πούμε πως τα εμβόλια αυτά έπρεπε όντως να είναι δωρεάν. Γιατί τα κράτη δεν τα αγόρασαν απλά. Έδωσαν επίσης πολλά χρήματα για την έρευνα τους. Δηλαδή το Κεφάλαιο είναι δικό μας. Η εταιρεία θα μπορούσε να πληρωθεί μόνο τον μισθό των επιστημόνων και τα έξοδα της. Πολύ λιγότερα δηλαδή. Επειδή όμως έχουμε ελεύθερη ζούγκλα, πληρώνουμε μια φορά για να αναπτυχθούν τα εμβόλια, πληρώνουμε και δεύτερη για να μας τα πουλήσουν και να βγάλουν τρελά κέρδη!

Αυτά ακριβώς τα κέρδη είναι το μυστικό. Γιατί, αν εμβολιαστούν και τα παιδιά, οι εταιρίες θα φάνε ακόμα περισσότερα. Κι αν αντί για 3 παιδιά που πέθαναν από τον ιό, πεθάνουν 50 από παρενέργειες, για κάποιους θα είναι αποδεκτές απώλειες. Άλλωστε συμψηφίζονται με τους θανάτους των ηλικιωμένων. Πράγματι πεθαίνουν οι ανεμβολίαστοι. Ποιας ηλικίας όμως; Μήπως πάνω των 65; Μήπως όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα;

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Όταν με το καλό βγουν εμβόλια, που δεν προκαλούν τόσες παρενέργειες και δημιουργούν ανοσία με μια δόση, τότε θα εμβολιαστούν πολλοί περισσότεροι.

Όσο για τα 150 ευρώ, δε φτάνουν. Ούτε μισό πρόστιμο δεν είναι. Από αυτά που έριχναν άδικα οι μπάτσοι και πρέπει τώρα να διαγραφούν. Αλήθεια παπαγάλοι του SSkai: Μπορούμε τώρα να πάμε στο περίπτερο το βράδυ; Στην πλατεία; Να κάνουμε σεξ στις πυλωτές με τους ρουφιάνους να παίρνουν μάτι; Μπορούμε; Ε μπορούν και τα φερέφωνα να πάνε να πνιγούν!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger