Home » , » Πολύ μπόχα, πολύ βρομιά .... (Βίντεο με τον καταδικασμένο για ατιμωτικά αδικήματα Κυριάκο Βελόπουλο)

Πολύ μπόχα, πολύ βρομιά .... (Βίντεο με τον καταδικασμένο για ατιμωτικά αδικήματα Κυριάκο Βελόπουλο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 2:22 π.μ.


Του Κώστα Μ.

Εμπλούτισα ακόμα μια φορά τις γνώσεις μου διαβάζοντας το "πόθεν έσχες" του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Γνωρίζοντας ότι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι, έχουν επιλέξει με την εκλογική τους προτίμηση να καταστήσουν αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος τον αποκλειστικό πωλητή των χειρόγραφων επιστολών του υιού της Μεγαλόχαρης, δεν εντυπωσιάστηκα ότι τα "θαυματουργά" σκευάσματα που εμπορεύεται ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ έχουν τόση κατανάλωση, ώστε ο διακινητής του "Τελαπόν" να έχει ενθυλακώσει ένα τεράστιο ποσό! 

Εκ του αποτελέσματος, δηλαδή, αποδεικνύεται ότι είναι επικερδής επιχείρηση το να πουλάς το "εκχύλισμα της κουρκουμίνης", που γιατρεύει κάθε νόσο και μαλακία, με προσφορά  μοναστηριακής οδοντόπαστας η οποία συνοδεύεται με "αγιορείτικες ευλογίες"
Οσο για την έντυπη σαβουροπραμάτεια του, που την χαρίζει στους πελάτες του "Μνημονικόν" και "Εντερικόν", είναι ο Αδωνις πιο κατάλληλος σαν πρώην ομοϊδεάτης και συνάδελφος του τηλεβιβλιοπώλης, να την σχολιάσει.

Και μια λεπτομέρεια. Ο ακραιφνείς αυτός πατριώτης που το κόμμα του επέλεξε να το ονομάσει "Ελληνική Λύση" τις καταθέσεις του, της έχει στην Γερμανία.

Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στην παρέα του Βαθυκόκκινου, (τα κείμενα μου τα "σενιάρει" σύντροφος πριν δημοσιευτούν, με την έγκρισή μου φυσικά), όσο περιπλανούμε στις περασμένες αναρτήσεις του blog, τόσο αντιλαμβάνομαι γιατί αυτός ο ιστότομος αποτελεί καρφί στα μάτια αρκετών.

Οταν συνάντησα και παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο, έμεινα άναυδος! Ο Βελόπουλος δεν είναι απλώς ένας πολιτικός καραγκιόζης με επιχειρηματικές δραστηριότητες που αμφιβάλλουμε αν θα μπορούσε να ασκεί σε οποιοδήποτε απ' τα λεγόμενα πολιτισμένα κράτη. 

Είναι ο μόνος αρχηγός ελληνικού πολιτικού κόμματος ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για ατιμωτικά αδικήματα.

Φέρνει δηλαδή και με την βούλα της αστικής δικαιοσύνης τον τίτλο του απατεώνα αφού έχει δικαστεί για υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση. Και όμως αυτός εξακολουθεί καθημερινά να μας παρουσιάζεται σαν τιμητής της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής! 

Ρε, σεις, μήπως είμαστε για τον γτπ όλοι μας, αφού εξακολουθούμε να ανεχόμαστε αυτό το σκηνικό;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger