Home » , » Ενα βιντεάκι του Ιάσωνα Αποστολόπουλου με αποδέκτη τον "εθνικό ρουφιάνο"

Ενα βιντεάκι του Ιάσωνα Αποστολόπουλου με αποδέκτη τον "εθνικό ρουφιάνο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 | 10:44 μ.μ.

Το κειμενάκι που συνοδεύει το βιντεάκι που ανέβασε στους λογαριασμούς που που διατηρεί στο twitter και f/b o Ιάσονας Αποστολόπουλος απευθύνεται προσωπικά στον "εθνικό ρουφιάνο" και αναφέρει:

 Ας δούμε πλέον ξεκάθαρα τι σημαίνει «πολιτική υπεράσπισης των ελληνικών συνόρων» την οποία εγώ-ο ανθέλληνας- επέκρινα επιθετικά. 

Στην ερώτηση, ποιος άνθρωπος μπορεί να βάζει μωρά σε μια σχεδία και να τα παρατάει στην θάλασσα, η απάντηση είναι, τα όργανα της πολιτείας. 

Αυτό είναι που θαυμάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos και ο κάθε Μπογδάνος;

Μήπως το BBC είναι και αυτό πράκτορας των Τούρκων; Μήπως οι New York Times είναι διακινητές προσφύγων; 

Άραγε η Deutsche Welle, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, η Διεθνής Αμνηστία, το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Human Rights Watch) που καταγγέλλουν τα εγκλήματα στα ελληνικά σύνορα, έχουν όλοι αυτοί συνωμοτήσει ενάντια στο αθώο ελληνικό κράτος; 

Ό,τι βλέπουμε σε αυτό το βίντεο συνιστά απόπειρα ανθρωποκτονίας, απαγωγές, βασανιστήρια, άρνηση διάσωσης, έκθεση σε κίνδυνο κατά συρροή, παράνομη απέλαση, βίαιη εκδίωξη, που όταν γίνονται συστηματικά και σκόπιμα απέναντι σε αμάχους, εν καιρώ ειρήνης, συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελλάδα μηνύθηκε φέτος στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, ενώ συνολικά εκκρεμούν 5 ακόμα υποθέσεις στο ΕΔΑΑ

Το παρακάτω οπτικό που απαλλοτριώσαμε και παραθέτουμε είναι συγκλονιστικό. Κάνει σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα που αρνείται την βάρβαρη κτηνώδη αντιμεταναστευτική πολιτική που ασκεί. 

(Αυτονόητο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προβληθεί από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ. Αυτά εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθούν την δολοφονία χαρακτήρα του διασώστη και παράλληλα να συκοφαντήσουν και να απαξιώσουν γενικά τα κινήματα αλληλεγγύης στους κυνηγημένους αυτού του κόσμου, στα θύματα του ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού, όπως γράφαμε προηγουμένως).

Κάποια αντίδραση από τον αυτοχαρακτηριζόμενο "διανοούμενο" βουλευτή της Ν. Δ δεν έχει υπάρξει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιουλίου 2021 στις 7:29 π.μ.

Επειδή δεν γνωρίζω αγγλικά, είναι δυνατόν να δημοσιεύσετε ξανά το video με ελληνικούς υπότιτλους ; Ευχαριστώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger