Home » , » "Ανδραγάθημα" από ένστολους στόκους

"Ανδραγάθημα" από ένστολους στόκους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 | 7:06 μ.μ.


Κοίτα αναίδεια που έχουν ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου και αμφιβάλλον ότι "ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα" όπως μας είπε πρόσφατα ο πολιτικός υπεύθυνος των δυνάμεων που επιβάλλουν την τάξη και την ασφάλεια στην χώρα μας κ. Χρυσοχοϊδης.

Δηλαδή είναι θέμα άξιο σχολιασμού, το οποίο μάλιστα πήρε και διεθνείς διαστάσεις από το ειδησεογραφικό πρακτορείο, Associated Press ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν και φυλάκισαν δυο αλλοδαπούς εργάτες γιατί θεώρησαν τον ξυλόστοκο που είχαν για την δουλειά τους, κοκαϊνη;  Και στην τελική το κράτος μας προσλαμβάνει αστυνομικούς για να δέρνουν τους διαδηλωτές και όχι για να ξεχωρίζουν την διαφορά ανάμεσα στον στόκο και στις εξαρτησιογόνες ουσίες

Ασε που σ' αυτή την υπόθεση υπάρχει μια σημαντικότατη παράμετρος που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παραγνωρίζουν εντελώς. Το ότι δηλαδή τέτοια αστυνομικά "ανδραγάθηματα" αποτελούν το έναυσμα για να μας προσφέρουν οι θαμώνες του διαδικτύου άφθονο γέλιο με τις ατάκες τους και τις φωτογραφικές συνθέσεις τους. Και στην σημερινή εποχή ακόμα και το αυθόρμητο μειδίαμα είναι αναγκαίο.  

Μια γεύση από το πάρτι που στήθηκε twitter:











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger