Home » , » Πιο πρακτικοί οι παγανιστές που είχαν πολλούς Θεούς και Θεές και γίνονταν χαμός από τα πάρτι με τα ούζα.

Πιο πρακτικοί οι παγανιστές που είχαν πολλούς Θεούς και Θεές και γίνονταν χαμός από τα πάρτι με τα ούζα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 | 10:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Δε φταίει η Δούρου για τις πλημμύρες στη Γερμανία; Ο καιρός φταίει; Όχι, δε φταίει ο καιρός. Φταίνε οι πολιτικοί που και στη Γερμανία τα έκαναν σα τα μούτρα του Κούλη. Πέρα από το γεγονός πως και για τον καιρό εμείς φταίμε, αφού ξεσκίσαμε τον πλανήτη, είναι φανερό πως και οι Γερμαναράδες καπιτάλες άφησαν τις υποδομές στο έλεος του Θεού. Κι επειδή Θεός δεν υπάρχει, στο έλεος του τίποτα.

Μια και λέμε για Θεό να απαντήσουμε στο Μπάμπη το σουγιά. Το ότι ο Μπάμπης ο σουγιάς είπε κατά των Γερμανών είναι το μεγαλύτερο αστείο μεταξύ των παπαγάλων. Διότι ο Μπάμπης ήταν πάντα υπέρ των Μνημονίων, του Ράιχ κλπ, κλπ. Και είναι. Απλά ψαρεύει ψήφους.

Ο Θεός δεν υπάρχει. Κι αυτό φαίνεται και από τις καταστροφές. Ποιος ο λόγος να καταστρέψεις κάτι που έφτιαξες; Όταν μάλιστα είσαι θεωρητικά Παντογνώστης, επομένως ξέρεις το μέλλον, άρα ξέρεις πως θα το καταστρέψεις;! Η μόνη λογική εξήγηση είναι για πλάκα, επειδή βαριέσαι.

Το κάνουμε στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Δημιουργούμε στρατούς, πολεμιστές, όπλα, κτήρια κλπ τα καταστρέψουμε και υποτίθεται νικάμε. Βασικά περνάει η ώρα. Αυτό λοιπόν είναι ο Θεός; Ένας που παίζει συνέχεια ηλεκτρονικά; Βρε φτιάξε μια Θεά, να τη βρεις αλλιώς. Τι μία; Θεός είσαι. Φτιάξε πολλές. Και Θεούς. Ο κάλος ο μύλος όλα τ' αλέθει.

Πιο πρακτικοί οι παγανιστές που είχαν πολλούς Θεούς και Θεές και γίνονταν χαμός από τα πάρτι με τα ούζα. Κι αν αρχίσει κάποιος τα παπαδίστικα, του λέω πως σύμφωνα με πολλές θρησκείες το να μην εμποδίσεις το κακό, εφόσον μπορείς, είναι αμαρτία. Πολύ περισσότερο όταν καταστρέφεις. Αν λοιπόν υπάρχει ον που κάνει καταστροφές, ακόμα κι αν δεν τις εμποδίζει ενώ μπορεί, καλό δεν είναι. Τέρμα!

Φυσικά εδώ δεν υπάρχει θέμα θεϊκής τιμωρίας. Είναι αυτοτιμωρία για το τι ψηφίζουν οι μαλάκες. Δεν μιλάμε για καταστροφή τέτοιας έντασης που δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα, μιλάμε για πρόληψη.

Εμείς εδώ πχ τα λέμε κάθε χρόνο. Κάθε χειμώνα πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό, κάθε καλοκαίρι καιγόμαστε. Έχουν παρθεί ποτέ μέτρα που να απέτρεψαν αποτελεσματικά τις εποχιακές νίλες; Ποτέ! Κάθε φορά γίνονται τα ίδια. Μια καταστροφή, όπου η αστική συμμορία που είναι αντιπολίτευση, κατηγορεί τους εγκληματίες της συμμορίας που κυβερνά, μέχρι να πάρει αυτή την κουτάλα και να κάνει τα ίδια, μπορεί και χειρότερα. Στο μεταξύ οι αλιτήριοι που κυβερνούν και που σκοτίστηκαν για τον κόσμο, βγαίνουν κάθε φορά και λεν τις κουταμάρες τους. Για να έρθουν έπειτα οι επόμενοι να πουν τις ίδιες ακριβώς βλακείες. “Στρατηγός άνεμος”, πρωτοφανής χιονόπτωση”, “πρώτη φορά τόση βροχή” κοκ.

Αγάπη μου βιάσαμε τη Γη. Την καταστρέψαμε και συνεχίζουμε να τη ρημάζουμε. Είμαστε μαλάκες και πρέπει να το δεχτούμε. Και είμαστε μαλάκες, γιατί δεν καταστρέφουμε μόνο το σπίτι μας για το κέρδος. Είμαστε οι πλέον ηλίθιοι, γιατί ανεχόμαστε την καταστροφή του Περιβάλλοντος για το κέρδος ελαχίστων παρασίτων.

Τι έγινε στις Σκουριές πχ είναι γνωστό. Αφού βγήκε η συμμορία του Μητσοτάκη η εταιρεία κάνει ό,τι γουστάρει. Όταν πάρει όλο το χρυσό θα μείνει ένας τόπος δηλητηριασμένος, χωρίς φυτά και ζώα. Ένας εντελώς αφιλόξενος κόσμος.

Οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους διαμαρτυρήθηκαν. Και έκαναν άγια. Δε φτάνει όμως αυτό. Άπαξ και πήραν την εξουσία κανίβαλοι, η εταιρεία ξεσάλωσε. Για να σταματήσουν λοιπόν τέτοιου είδους “θεϊκές τιμωρίες”, χρειάζεται ριζική αλλαγή της κατάστασης, άλλη πολιτική. Που θα σέβεται το Περιβάλλον, που θα προνοεί. Που δεν θα είναι κοντόφθαλμη αποσκοπώντας μόνο στο προσωρινό κέρδος.

Αλλιώς περίμενε να σωθεί ο πλανήτης με προσευχές. Καλή και άγια η Ανακύκλωση, το να αλλάξουμε εμείς τρόπο ζωής, να προσέχουμε κλπ, φυσικά είμαστε υπέρ, αλλά δεν είναι αρκετό όταν λίγα πλούσια παράσιτα για το κέρδος μολύνουν συνέχεια με απίστευτες ποσότητες χημικών, σκουπιδιών κλπ, στεριά θάλασσα και αέρα.

Μόνο Επανάσταση! Όλα τα άλλα είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο. Δεν αρκούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger