Home » , » Φρέσκια γελοία Μπογδανιά

Φρέσκια γελοία Μπογδανιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 | 8:57 μ.μ.


Νάσε κατά δήλωση σου "διανοούμενος" και να κάνεις τέτοια ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτι, όπως να μην ξέρεις πως γράφετε η λέξη "μήνυση", και να αναζητάς  δικαστική απόφαση που θα αποκαθιστά την τιμή και την υπόληψη σου, γιατί, υποτίθεται, θίχτηκες από ένα σκωπτικό τουιτάρισμα, μόνο ένας πολιτικός άντρας του διατρήματος του τιτανομέγιστου κ. Μπογδάνου θα μπορούσε να το επιδιώξει.

Αλλωστε είναι γνωστά μονοπάτια αυτά για τον βουλευτή της Ν.Δ. Τα έχει ξαναβαδίσει. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση για να μην επαναλαμβανόμαστε). 

Αυτό όμως που δεν μπορεί να αντιληφθούμε είναι που υπάρχει κολάσιμη πράξη σε ένα χιουμοριστικό ποστ. Από πότε διώκονται ποινικά οι προθέσεις; Ας πούμε ο σημερινός υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ γράφει σε βιβλίο του ότι του δημιουργήθηκε η επιθυμία να "δείρει τον Τσίπρα". Ε και; Εμεινε στην επιθυμία. Εμείς να δείτε τι επιθυμίες έχουμε.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο άξιο απορίας. Το ότι αναφέρει το ονοματεπώνυμο και το επάγγελμα μιας κοπέλας που έχει λογαριασμό με ψευδώνυμο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης το λες και ... παλιά μου τέχνη κόσκινο. Πώς γνωρίζει όμως ο Μπογδάνος τα ακριβή στοιχεία στοιχεία ενός χρήστη του twitter.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger