Home » , , » Δεν γίνονται έτσι οι σωστοί εκβιασμοί κ. Πέτσα

Δεν γίνονται έτσι οι σωστοί εκβιασμοί κ. Πέτσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 | 10:32 μ.μ.

Εντελώς ανιστόρητοι, τελικά αυτοί οι "άριστοι' του "επιτελικού κράτους"
Ας αναλάβει ο Σάκης Μουμτζής, αυτός που θεωρεί ότι εξακολουθούμε να ζούμε σε «κομμουνισμένη χώρα», να καθοδηγήσει τους κυβερνώντας ομοϊδεάτες του, το πώς θα εδραιώσουν την αστική δημοκρατία, όπως αυτός και οι συνδαιτημόνες του την ονειρεύονται. 
Τόσα ιστορικά πονήματα έχει γράψει ο υπάλληλος του Θ. Μαυρίδη και καθημερινά καθοδηγεί με τις διαδικτυακές διατριβές του, τα άξια κυβερνητικά στελέχη της Ν.Δ. Οσο ανεπίδεκτοι μαθήσεως και να είναι, αυτό θα το συλλάβουν  

Κάναμε αυτή την εισαγωγή γιατί διαβάσαμε την δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Μεσοβέζικες καταστάσεις. Πρέπει ο Σ. Μουμτζής να κάνει ταχύρρυθμα σεμινάρια σ' αυτούς που στελεχώνουν την κυβέρνηση και να τους πληροφορήσει ποιες μεθόδους χρησιμοποίησε ή δεξιά μετά την απελευθέρωση της χώρας μας από τις δυνάμεις του άξονα ώστε να παγιώσει την κυριαρχία της.

Τι θα πει ότι είναι "ισχυρό κίνητρο" το να προβληθεί ο εφιάλτης της πείνας για να αναγκαστεί ο άλλος να εμβολιαστεί; Δεν γίνονται έτσι οι σωστοί εκβιασμοί κ. Πέτσα. Το σωστό είναι να διδαχθείς από τους ιδεολογικούς σου προγόνους.  Για να αποκηρύξει κάποιος τις απόψεις του χρειάζονται ποιο σοβαρές απειλές. Προσάρμοσε στην εποχή μας τι μορφή μπορεί να πάρουν σήμερα οι τόποι εξορίας, τα βασανιστήρια ... Κι αν δεν μπορείς να προσδιορίσεις μόνο σου τις μεθοδεύσεις  ρώτα και τον Σ. Μουμτζή που έχει εντρυφήσει στο αντικείμενο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger