Home » , » Λεφτόδεντρα ...

Λεφτόδεντρα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 | 8:41 μ.μ.


Ορισμένες φορές αρκεί να παραθέσεις τους τίτλους κάποιων ειδήσεων και αυτό να σε κάνει να θεωρήσεις περιττό να αναλύσεις περισσότερο πτυχές της λειτουργίας του νεοδημοκρατικού "επιτελικού κράτους".

Στην προκυμμένη περίπτωση από ποστάρισμα του δημοσιογράφου Λεωνίδα Βατικιώτη διαπιστώνεται ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η προστασία του αστικού συστήματος, με την περαιτέρω ενίσχυση των κατασταλτικών μηχανισμών, αδιαφορώντας για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών.


Η δεύτερη είδηση έχει σαν πηγή το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα η δεξιά φυλλάδα "Δημοκρατία" η οποία για τους γνωστούς λόγους έχει ανοιχτό μέτωπο δρώ και καιρό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εδώ για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πόσο ακριβά πληρώνουμε τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς της Ν.Δ.

Με την ευκαιρία να συμπληρώσουμε ότι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας που σύμφωνα με το δημοσίευμα της φυλλάδας υπογράφει την απόφαση να χορηγήσει 1.700.000 ευρώ ο ΕΟΔΥ στον Μαργιορκίνη -συμπληρωματικά με το σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ που ήδη του έχει δώσει- δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι σύζυγος της δημοσιογράφου κ. Εύας Αντωνοπούλου η οποία εργάζεται σαν επιτελικό στέλεχος εκτός από παρουσιάστρια ειδήσεων στο άτυπο γραφείο τύπου της κυβέρνησης, στον όμιλο ΜΜΕ του Αλαφούζου. Για τον κ. Κικίλια ήταν το πιο ιδανικό άτομο να διοριστεί στην πλουσιοπάροχα αμειβόμενη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ. διαθέτοντας τις κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις κάτι που αντιλαμβανόμαστε και από την δήλωση που είχε κάνει σύμφωνα με την οποία  "Ο κορονοϊός είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα και μέτρια θνητότητα, σαν μια βαριά γρίπη. ‘Αρα και να έρθει κάποια στιγμή στη χώρα μας, δε χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Είμαστε έτοιμοι".

Πώς λέτε, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση; Ακριβώς αυτό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger