Home » , » Ειδησούλες ...

Ειδησούλες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 | 2:21 π.μ.

Τρία απ' τα ηλεκτρονικά μηνύματα που λάβαμε. Το πρώτο είναι από την φίλη που παρουσιάζεται στο teitter με το ακάουντ marka2. Μας επισυνάπτει' ένα βιντεάκι στο οποίο ακούγεται  ο Μητσοτάκης: να προτείνει: "Ένα νέο παιδί πρέπει να μείνει στη χώρα του και να το παλέψει και να φύγει, μόνο, ως ύστατη επιλογή".

Συναφές με αυτό το θέμα είναι και το δεύτερο e-mail που λάβαμε, αναφερόμενο κι αυτό το ταξίδι που κάνει ο Μητσοτάκης στην Αμερική για να "εγκαταστήσει" σαν φοιτήτρια την κόρη του, εστιαζόμενο στο οικονομικό σημείο της υπόθεσης όπως σχολιάζεται από χρήστη του διαδικτύου. (Το παρακολουθούμε στην διπλανή εικόνα.

Απ' το διαδίκτυο είναι αλιευμένο και το τρίτο μήνυμα που μας στέλνει σχεδόν καθημερινή επιστολογράφο; μας. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατασκεύασμα όπου υπάρχουν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες ο πρωθυπουργός μας έκανε "μίζερες, φτωχικές  διακοπές".

Οπως και να είναι, υπάρχει ένα ουσιαστικό ερώτημα: Μας αξίζει απλώς να διακωμωδούμε μια φρικτή πραγματικότητα που βιώνει η τάξη μας και να ανεχόμαστε ένα εγκληματικό προσωπικό να σχεδιάζει να να υλοποιεί γεγονότα χωρίς εμάς και εναντίον μας; Τι πρέπει να γίνει άμεσα; Δεν ξέρουμε. Ας βρεθούμε σε κινηματικούς χώρους να το ψάξουμε συλλογικά.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger