Home » , » Αν έχεις οικογενειακές Μητσοτακέικες καταβολές ...

Αν έχεις οικογενειακές Μητσοτακέικες καταβολές ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 | 9:02 μ.μ.

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

Κυριάκος Μητσοτάκης

Το μόνο που δεν μπορείς να αποδώσεις τον Κ. Μητσοτάκη είναι η ασυνέπεια των ιδεολογικών αντιλήψεων με τις πράξεις του. Με την ακραία νεοφιλελεύθερη λογική που τον διακρίνει θα επιθυμούσε -και το προσπαθεί με κάθε τρόπο- όλες οι υπάρχουσες κοινωνικές δομές να περάσουν στα χέρια ιδιωτών.

Από αυτή την άποψη δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει ότι φέτος θα υπάρξουν 30.000 εισακτέοι λιγότεροι στα ΑΕΙ, εν δυνάμει πελατεία στους εμπόρους Παιδείας.

Και εδώ μια παρένθεση. Η διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια πορεία που ταιριάζει σε ένα παιδί του «εφιάλτη της δημοκρατίας». Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Harvard (ή μήπως αγόρασε με τα λεφτά του μπαμπά το πτυχίο του;)_και μόλις ήρθε στην Ελλάδα, λόγω οικογενειακών καταβολών, διορίστηκε στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με πάρα πολύ μεγάλο μηνιαίο μισθό, για να πολιτευτεί στην συνέχεια και να  καταλήξει σήμερα ελέω ονόματος πρωθυπουργός.

Ανάλογη πολιτική και επαγγελματική διαδρομή ονειρεύεται ο Μητσοτάκης και για τα παιδιά του.

Τα παραπάνω σαν εισαγωγή για να παραθέσουμε την "υποδοχή" που είχε από τους χρήστες του διαδικτύου η είδηση ότι ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στην Αμερική για να "εγκαταστήσει" την φοιτήτρια κόρη του:











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger