Home » , , » «Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει» ...

«Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει» ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 | 12:28 π.μ.

«Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει» τραγουδούσε κάποτε ο Θ. Μπακαλάκος και οι στίχοι αυτού του άσματος μας έρχονται ασυναίσθητα στο μυαλό διαβάζοντας την είδηση που δημοσιεύεται  στην ιστοσελίδα της "ΕφΣυν".

Σύμφωνα μ' αυτή συνελήφθει ένας μπάτσος που έκλεψε 600 ευρώ από τις αποσκευές ενός μετανάστη.

Λογικά δεν είναι θέμα ώστε να γίνει είδηση. Αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως αυτό του 29χρονου της ομάδας ΔΙΑΣ που τον μουζούριασαν όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει 11 ένοπλες ληστείες χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό όπλο του.

Αποτελεί μια "ατυχή" περίπτωση από τα όργανα της τάξης όπως αυτή όταν δύο ανθυπαστυνόμοι, προτάσσοντας τα όπλα τους λήστεψαν ένα Σύρο ο οποίος μόλις είχε ρθει από την Γερμανία «σε περιοχή του Ασπροπύργου, όπου τον εγκατέλειψαν αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από το αυτοκίνητό του το ποσό των 280.000 ευρώ και των 30.000 δολαρίων».

Ηταν απ' τις περιπτώσεις που οι Ελληνες μπάτσοι λειτουργούν σαν κοινοί πλιατσικολόγοι όπως τότε που εισέβαλλαν στα γραφεία που διατηρεί στην Ελλάδα μια συλλογικότητα Τούρκων και Κούρδων αντικαθεστωτικών στην κυβέρνηση Ερντογάν. "Κλάπηκαν λεφτά του κοινού ταμείου για την καθημερινή μας επιβίωση, ολόκληρη η υλικοτεχνική υποδομή των γραφείων μας (υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες κ.α.)" ανέφερε τότε η ανακοίνωση της συλλογικότητας.

Είναι κάποιες απ' τις περιπτώσεις των μπάτσων-ληστών που μπορεί να θυμηθούμε πρόχειρα. Κατά τ' άλλα όπως λέει και ο κ. Χρυσοχουντίδης, ο κόσμος χειροκροτεί τους αστυνομικούς όπου τους συναντήσει.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger