Home » , , » Eπειδή το 100% του κοινού έχει συνηθίσει στη χειραγωγημένη πληροφόρηση. ξεχώρισε το Open ...

Eπειδή το 100% του κοινού έχει συνηθίσει στη χειραγωγημένη πληροφόρηση. ξεχώρισε το Open ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 | 5:32 μ.μ.

Πηγή: Του Κώστα Κουντούνη - f/b

Τουλάχιστον τραγική η αποθέωση του OPEN. Όχι, για τον ίδιο τον σταθμό φυσικά, αλλά για τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας. Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθήσατε το OPEN αυτές τις ημέρες. Δεν έκανε τίποτα -μα τίποτα- παραπάνω από το να παρουσιάζει ειδησεογραφικά τα γεγονότα.

➤ Ούτε «στρίμωξε» την κυβέρνηση, ούτε άσκησε κάποια δριμεία αντιπολίτευση. Απλώς παρουσίασε γεγονότα, άφησε κατοίκους, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές να μιλούν, είχε ανοικτά μικρόφωνα για το κοινό -τη στιγμή που άλλοι σταθμοί «έκοβαν» στον αέρα, όποιον ηχούσε... κάπως. 

➤ Σε αυτό το διάστημα παρουσίασε τις θέσεις όλων: Όσων είχαν επικριτική έως και οργισμένη στάση απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά και της κυβέρνησης και όσων υποστήριξαν σθεναρά τους χειρισμούς της. (Μη ξεχνάμε ότι στα πρωτοκλασάτα στελέχη του σταθμού υπάρχουν άνθρωποι που έχουν «ιστορικά» σχέσεις με τη ΝΔ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, αν δεν επηρεάζει το τελικό «προϊόν»)

Για την Ελλάδα και τα ΜΜΕ της, δυστυχώς, η νηφάλια και πλήρης μετάδοση των γεγονότων είναι μια τρομακτική εξαίρεση. Γι' αυτό ξεχώρισε το OPEN. Όχι επειδή σήκωσε κάποιο λάβαρο της επαναστατικής ενημέρωσης. Αλλά επειδή το 100% του κοινού έχει συνηθίσει στη χειραγωγημένη πληροφόρηση. Γι' αυτό και είναι τραγική η αποθέωση ενός σταθμού, που απλά κάνει αυτό που ορίζει το καταστατικό του και εκείνος ο σκονισμένος, ξεχασμένος, (βίαια) κακοποιημένος κώδικας δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger