Home » , , » Μια εκτίμηση για την μεγάλη λαϊκή αποδοχή του Open - Ο Χάρης Τζωρτζάκης περνάει πριονοκορδέλα το "επιτελικό κράτος" (Βίντεο)

Μια εκτίμηση για την μεγάλη λαϊκή αποδοχή του Open - Ο Χάρης Τζωρτζάκης περνάει πριονοκορδέλα το "επιτελικό κράτος" (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 | 7:31 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Συμφωνώντας απόλυτα με την τοποθέτηση του Κώστα Κουντούνη σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η τηλεόραση του Open απέκτησε τόσο μεγάλη λαϊκή αποδοχή θα ήθελα να συμπληρώσω και κάτι άλλο. 

Ο τηλεοπτικός δίαυλος φυσικά έχει ιδιοκτησία. Και αυταπόδεικτα ισχύει διαχρονικά αυτό που σε κάποια στιγμή ειλικρίνειας είχε διατυπώσει στο κύριο άρθρο του «Βήματος της Κυριακής», ο εκδότης της εφημερίδας Σταύρος Ψυχάρης. «Δεν υπάρχουν εφημερίδες που να εκδίδονται για να εκφράζουν απόψεις διαφορετικές από εκείνες του ιδιοκτήτη τους ή να υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα»  (8/1/2012). Το ίδιο φυσικά συμβαίνει σε όλα τα ΜΜΕ.

Το ίδιο, κάτι που πρέπει να θεωρείτε αυτονόητο, το ακούσαμε, σε νέα "έκδοση" από τον υπάλληλο του Θ. Μαυρίδη, τον γνωστό Σάκη Μουμτζή. "Η καθεμιά και ο καθένας που έχει λόγο σε εφημερίδα ή ιστοσελίδα γνωρίζει το πολιτικό πλαίσιο εντός του οποίου θα πρέπει να κινηθεί, όπως και το σχετικό ύφος με το οποίο θα εκφραστεί. Αν δεν το έχει αντιληφθεί είναι βλαξ. Αν θέλει να το διαρρήξει είναι προβοκάτορας". 

Αυτό δηλαδή που θέλω να τονίσω αρχικά είναι ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί εδραιωμένη η σημερινή πολιτική γραμμή του Open, κάτι που του έδωσε την δυνατότητα να σαρώνει στις μετρήσεις -με όποια αξιοπιστία έχουν αυτές- τηλεθέασης. Σ' αυτά που σημείωσε στο κείμενο του ο Κ. Κουντούνης, θέλουμε να προσθέσουμε ότι. καμιά εντύπωση δεν πρέπει να μας δημιουργηθεί αν στο μέλος υπάρξουν παρασκηνιακά παζάρια και η οικογένεια Σαββίδη που διαθέτει τον τηλεοπτικό αυτό δίαυλο, εκτιμήσει ότι τα καπιταλιστικά της συμφέροντα επιβάλουν να αλλάξει πολιτική γραμμή αυτό το ΜΜΕ. 

Αλλωστε κάτι ανάλογο έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν/ Και για να μην επαναλαμβάνομαι σαςς παραπέμπω στην ανάρτησή που τιτλοφορούσα "Απ' τον Μπογιόπουλο στον Χαραλαμπόπουλο και από κει στην μεταγραφή της "Ελληνοφρένειας", στον ρ/σ του Μαρινάκη".

Θα επανέλθουμε στο θέμα. Προς το παρόν ας αφιερώσουμε δυο λεπτά παρακολουθώντας τον ηθοποιό Χάρη Τζωρτζάκη να περνάει "πριονοκορδέλα" το "επιτελικό κράτος"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger