Home » , , » Ν. Χατζηνικολάου: Ενας "δημοσιογράφος του κώλου", σύμφωνα με υπάλληλο του, μας παρουσιάζεται τιμητής της πολιτικής μας ζωής.

Ν. Χατζηνικολάου: Ενας "δημοσιογράφος του κώλου", σύμφωνα με υπάλληλο του, μας παρουσιάζεται τιμητής της πολιτικής μας ζωής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:34 μ.μ.


Μια διαπίστωση αρχικά. Ο "έγκυρος" Ν. Χατζηνικολάου μεταξύ των υπαλλήλων που μισθοδοτεί είναι και ένας συνάδελφο του, ονόματι Γιάννης Παπαγάννης, ο οποίος στο πρόσφατο σχετικά παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τον εργοδότη του «βουτυρομπεμπέ της Πολιτείας», «καραγκιοζάκο», «δημοσιογράφο του κώλου»«γλύφτη», «ρόμπα» και «λιγδιάρη της Εκάλης» 
Να υποθέσουμε, λοιπόν ότι ο εκδότης - δημοσιογράφος δεν έχει καμιά αντίρρηση να του αποδίδονται τέτοια "κοσμητικά" επίθετα για την επαγγελματική του διαδρομή. 
Ετσι δεν λέει η απλή λογική; 

 Ο "κύριος", λοιπόν, αυτός, θεώρησε σκόπιμο να κάνει ένα επικριτικό τουιτάρισμα στοχεύοντας τον Ευάγγελο Αποστολάκη. «Αντί να προστατεύσει τη χώρα από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, «κάηκε» και «βούλιαξε» ο ίδιος… Δεν τον εμπιστεύεται πλέον κανένας! Πολιτικό ναυάγιο…», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Οκ, εμείς δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να ξεχάσουμε την εμπλοκή του Χατζηνικολάου, στο σκάνδαλο Novartis, ούτε να αποδεχθούμε ότι ο Ευ. Αποστολάκης, είναι ένα "πολιτικό ναυάγιο" που "δεν τον εμπιστεύεται πλέον κανένας".

Εσείς, κ. Χατζηνικολάου, μπορείτε να μας εξηγήσετε τι όνειρο είδε ο σκιτσογράφος Ηλίας Μακρής και δημιούργησε το απολαυστικό σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή" -στην πρώτη εικόνα- και σε εξευτελίζει απίστευτα;

Μήπως επίσης θα μπορούσατε να μας δώσετε μια πειστική απάντηση το πώς γίνεται να έχεται στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού και προφανώς να μισθοδοτείτε ένα άτομο, σαν τον Γιάννη Παπαγιάννη  που δημοσίως σας έχει αποκαλέσει "καραγκιοζάκο", "γλύφτη" κλπ;   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger