Home » , , » Θ. Πλεύρης: Η ξεφτίλα ενός φασίστα

Θ. Πλεύρης: Η ξεφτίλα ενός φασίστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσε με
μετάνιωσα πικρά τ’ ομολογώ
σαν πρώτα τώρα πάλι αγκάλιασε με
το ξέρω ότι έφταιξα εγώ
Μην κλαις αναίτια
ήταν μια τρέλα μου
μια περιπέτεια
μονάχα μια
Συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσε με
κι αν έφταιξα εγώ τ’ ομολογώ”

Θάνο, θα ήταν καλύτερα να ζητήσεις συγνώμη από τους Εβραίους τραγουδιστά.

“Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία του από την τοποθέτηση του κ. Θάνου Πλεύρη στη θέση του Υπουργού Υγείας.

Ο κ. Θάνος Πλεύρης το 2009 ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης έκανε, μεταξύ άλλων, την εξής αναφορά: «…..Και θα σας πω σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει: Σας προβλημάτισε η αναφορά για το Άουσβιτς. Που λέει ότι «να τηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς». Εγώ παίρνω την ακραία εκδοχή. Ότι ο κατηγορούμενος εκεί πέρα εννοεί: «Να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Άουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Άουσβιτς». Ποια παρότρυνση είναι αυτή; Ποια διέγερση; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι «θέλω να εξοντώσω κάποιον;».

Περιμένουμε από τον κ. Θάνο Πλεύρη την έκφραση συγνώμης προς τον Εβραϊκό λαό για την αναφορά του αυτή και σαφή καταδίκη της μισαλλοδοξίας, του αντισημιτισμού και των αρνητών του Ολοκαυτώματος, ευθυγραμμιζόμενος με τις διακηρυγμένες θέσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ελπίζουμε δε ότι ο νέος υπουργός θα αντιμετωπίσει όλους τους πολίτες της χώρας ισότιμα, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκεύματος”.

Η απάντηση του Θάνου για να κρατήσει την καρέκλα. “Διαφωνώ με το μπαμπά”!

Από πότε; Από τότε που έγινε υπουργός! Για να μετανοήσει δηλαδή κάποιος ναζί, πρέπει να γίνει υπουργός; Τον παρεξηγήσαμε το Μητσοτάκη. Κάνει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος υπουργούς, για να αλλάξουν γνώμη! Όχι πως είναι κι αυτός ακροδεξιός υποκριτής.

Εγώ πάντως προτιμώ τη μέθοδο του Στάλιν: Μια ρουκέτα στο ναζιστικό πισινό και πυροδότηση! Πολύ πιο αποτελεσματικό και σίγουρο.

Της μάνας σου Θάνο μου, η γνώμη ποια είναι;

Στο μεταξύ θα τα χώσω και στους Ισραηλινούς. Μια ερώτηση θα τους κάνω: Τόσους εγκληματίες ναζί κυνηγήσατε και καλά κάνατε. Στείλατε πολλούς στο διάολο και κάνατε ακόμα καλύτερα. Αν ζητούσαν συγνώμη όλοι αυτοί, για τις φρικαλεότητες τους, θα τους αφήνατε; Πείτε ειλικρινά,

Δηλαδή μια συγνώμη τα σβήνει όλα; Ειδικά, όταν ξέρετε, πως οι ναζί είναι οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες! Ξέρω “πολιτική”...

Βέβαια θα μου που οι φίλοι από το Ισραήλ ο Πλεύρης δεν έχει κάνει τα εγκλήματα των ναζί. Όχι, αλλά τα θαυμάζει. Ξέρετε επίσης καλά, πως δεν άλλαξε πραγματικά απόψεις. Θέση άλλαξε. Να του δώσουμε ευκαιρία να εφαρμόσει αυτά που πιστεύει;

Έχετε δει το Χίτλερ μικρό; Η εγκυκλοπαίδεια έχει φωτογραφία σε βρεφική ηλικία. Μουρόχαυλο φαίνεται το νιάνιαρο. Που να φανταστείς πως είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας; Ακόμα όμως και αυτό το κτήνος ήταν εποχή που δεν έκανε κανένα έγκλημα. Το πιάσατε που το πάω...

Δεν δίνεις καμία ευκαιρία σ' αυτά τα τέρατα.

Μας δώσατε χαρά που τον ξεφτιλίσατε, αλλά δεν αρκεί. Ο εξευτελισμός για τους ναζί δε σημαίνει τίποτα! Άλλωστε υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από το να είναι κάποιος ναζί;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:10 μ.μ.

Σωστο το αρθρο σου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger