Home » , » Τα κομματόσκυλα δεν είναι, ούτε ποτέ θα γίνουν γιατροί.

Τα κομματόσκυλα δεν είναι, ούτε ποτέ θα γίνουν γιατροί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 | 7:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Ένας γιατρός, είναι άνθρωπος, επομένως μπορεί να κάνει λάθος. Η πιθανότητα λάθους ενός έμπειρου επιστήμονα, που πράττει σύμφωνα με τα όσα έχει διδαχθεί, είναι σίγουρα μικρότερη από τον άσχετο ή ακόμα και το γιατρό που είναι κομματόσκυλο και βάζει πάνω την Ιατρική άλλα πράγματα.

Απαντούμε λοιπόν στο δεξιό ψάλτη Τσιόδρα, γνωστό και ως μέγα οφικιάλιο, πως ο ίδιος έκανε λάθος. Ο Μητσοτάκης έκανε λάθος και όσοι πολιτικοί ή τρολλ έλεγαν κουταμάρες από τα ΜΜΕ, όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας.

Με 14.354 νεκρούς, υπερδιπλάσιους από το μέσο όρο παγκοσμίως, οι πανικόβλητοι εγκληματίες της ΝΔ προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες τους στα θέματα τους και τους ήρωες γιατρούς, οι οποίοι εδώ και δυο χρόνια παλεύουν με την επιδημία κάτω από τις χειρότερες συνθήκες που φέρνει η συνεχής απαξίωση του ΕΣΥ προς όφελος των ιδιωτών.

Αυτό δεν θα τους περάσει. Τα μέτρα που ανακοινώνονταν, τα οποία δεν είχαν σχέση με την πανδημία αλλά με τη χούντα που ήθελε να κάνει ο Μητσοτάκης ανακοινώνονταν από το δεξιό ψάλτη, τον Τσιόδρα.

Ποτέ δε βγήκε να πει “διαφωνώ με την κυβέρνηση”, αντίθετα ακόμα και αντιεπιστημονικές, παράλογες απόψεις υιοθετήθηκαν από τον δεξιό κομπογιαννίτη.

Να θυμίσουμε μερικές:

Τα παιδιά δεν κολλάνε γιατί έχουν ειδικό ένσημο στη μύτη! Οπότε ας ανοίξουμε τα σχολεία χωρίς μέτρα!

Δεν χρειάζεται μάσκα (όσο δεν έχουμε), αλλά είναι υποχρεωτική μόλις φτιάξει εργοστάσιο ο κολλητός του Πρωθυπουργού!

Δεν χρειάζεται να πάρουμε μέτρα στα Μέσα Μεταφοράς αφού δεν μπορούμε να πάρουμε λεωφορεία.

Παίρνουμε όμως περιπολικά και μπάτσους να κοπανάνε πρόστιμα στους νέους που τολμούν να βγουν στις πλατείες ή να πάνε στο περίπτερο το βράδυ.

Ο ιός ψοφά το καλοκαίρι ώστε να έρθουν οι τουρίστες οι ζουμπουρλούδικοι χωρίς κανένα έλεγχο.

Κάθε ανόητο μέτρο, όπως αυτό της μεταφοράς της ώρας της Ανάστασης (στις 12 κολλάει στις 9 όχι), είχε τη στήριξη του Τσιόδρα και της επιτροπής της ΔΑΠ λοιμωξιολόγων.

Μάταια ιατροί και πραγματικοί επιστήμονες προειδοποιούσαν πως τα μέτρα είναι στη λάθος κατεύθυνση. Πως χρειάζονται μέτρα στα σχολεία, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στους χώρους δουλειάς, μέτρα όχι κατασταλτικά και τρομοκρατικά, αλλά ουσιαστικά.

“Οι γιατροί έκαναν λάθος τα φάρμακα” είπε ο ψάλτης. Ποια φάρμακα; Αυτά που δεν έχουμε; Αυτά που δε φέρνουν παρά μόνο για ελάχιστους, γαλαζοαίματους; Πχ κάτι παπάδες όπως ο Ιερώνυμος και ο Εφράιμ; Εκεί δεν έγιναν λάθη. Πήραν τα φάρμακα και έγιναν περδίκι σχεδόν αμέσως.

Είπαμε εδώ και ένα χρόνο, πως έχουν τα φάρμακα για τον ιό, αλλά όχι για όλους. Επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά.

“Επομένως, με δεδομένο πως έχουμε διαθέσιμες συγκεκριμένες ποσότητες μονοκλωνικών, αυτές πρέπει να χορηγηθούν κατά προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά τις έχουν ανάγκη... ΔΕΝ υπάρχουν δυστυχώς ποσότητες για όλους. Μακάρι να υπήρχαν.” έλεγε ο Μόσιαλος. Άλλος αυτός που κατηγορεί τους ανεμβολίαστους, αν και ο ίδιος παραδέχεται πως “όσοι στάθηκαν άτυχοι και πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και δυστυχώς δεν τους καλύπτουν τα εμβόλια.”

Τα κομματόσκυλα δεν είναι, ούτε ποτέ θα γίνουν γιατροί.

Γιατί γιατρός σημαίνει πως θα θεραπεύσει οποιονδήποτε έχει ανάγκη ανεξάρτητα, αν έχει κάνει λάθη ο ίδιος, ή τι πιστεύει. Αν βρεθεί αλκοολικός πχ θα τον αφήσουν να πεθάνει, γιατί έπινε κι έπαθε κύρωση του ήπατος;

“Καρκινοπαθής; Κάπνιζε, άστον να πεθάνει”! “Παχύσαρκος, δεν του κάνουμε εγχείρηση καρδιάς”!

Είναι ΝΑΖΙ όσοι σκέφτονται να διαχωρίσουν έτσι τους ασθενείς και θέλουν κρέμασμα.

Πολλές αρρώστιες οφείλονται στον τρόπο ζωής. Τι θέλουν τα κομματόσκυλα με τις άσπρες ρόμπες; Θα εξετάζουν πως ζούμε, τα πιστεύω μας, αν είμαστε υπάκουοι στην κυβέρνηση και μετά θα μας γιατρεύουν; Ή τα λένε αυτά για να πληρώνει ο κόσμος ιδιωτικές κλινικές;

Ε ρε ξύλο που θα φάνε κάποιοι! Δεν τους σώσει κανένα ακαταδίωκτο από τους συγγενείς των θυμάτων τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger